Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Vali Aksoy'un eşi ve kaymakam eşlerini taşıyan minibüs kaza yaptı: 1 ölü, 11 yaralı

TEM otoyolu Dilovası mevkiinde, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, kaymakam eşleri ile bazı belediye başkanlarının eşlerini taşıyan minibüs kaza yaptı.

17 Nisan 2018 Saat: 20:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.136 kez okunmuştur

Vali Aksoy'un eşi ve kaymakam eşlerini taşıyan minibüs kaza yaptı: 1 ölü, 11 yaralı
Vali Aksoy'un eşi ve kaymakam eşlerini taşıyan minibüs kaza yaptı: 1 ölü, 11 yaralı

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında TEM otoyolu Dilovası kesiminde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ramazan Ceylan yönetimindeki 33 TN 872 plakalı gıda yüklü tırın kupasına, otoyolun sağ şeridinden seyrettiği sırada cep kısmından çıkan plakası ve sürücüsünün kimliği bilinmeyen otomobil çarptı. TIR ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden tır şoförü Ceylan, Mücahit Tunçbilek'in kullandığı 34 LHM 59 plakalı minibüse de çarparak, iki viyadük arasındaki boşluğa düştü. Ceylan olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı şekilde kontrolünü kaybederek viyadük boşluğunda düşen minibüsteki 8'i kadın 11 kişi yaralandı.

vali eşi ve kaymakam eşleri 1 ölü 11 yaralı ile ilgili görsel sonucu

VALİ VE KAYMAKAM EŞLERİ YARALI

Bu arada minibüste yaralanan kadınların, aralarında Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ile bazı vali yardımcılarının ve kaymakamların eşleri olduğu öğrenildi.  Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy, Kaymakamların eşleri ile bazı belediye başkanlarının eşleri kendi imkanları ile minibüsten çıktı. 

Yaralılar için olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Vali Hüseyin Aksoy'un eşi ile bazı kaymakamların eşleri Fatih Devlet Hastanesine sevk edildi.  Vali Hüseyin Aksoy'un eşinin sol omzunun kırıldığı, hastanede ameliyata alınacağı ifade edildi. Vali Hüseyin Aksoy ve kaymakamlar Fatih Devlet Hastanesine gelerek bilgi aldı. Kazada minibüs sürücüsü Mücahit Tunçbilek sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı. Tır sürücüsü Ramazan Ceylan ise olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye sevk edilen minibüs sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

vali eşi ve kaymakam eşleri 1 ölü 11 yaralı ile ilgili görsel sonucu

KAYMAKAM EŞİNİN DURUMU AĞIR

Öte yandan ismi henüz öğrenilemeyen kaymakam eşlerinden birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.  Kaza nedeniyle TEM'in İstanbul yönüne tek şeritten geçiş verildi. Araçların çekilmesiyle de yaklaşık 1 saat sonra trafik normale döndü.

vali eşi ve kaymakam eşleri 1 ölü 11 yaralı ile ilgili görsel sonucu

KANSER EĞİTİMİ VERMEYE GİDİYORLARDI

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un koordinatörlüğünde başlatılan ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Kadın Sağlığı Eğitim Projesi’ kapsamında kadınlara kanser eğitimi vermek için Gebze'ye gittikleri öğrenildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑