Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Türkkan’dan yeni bir önerge daha

MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, Kandıra Topluca Köyü’nde biriken lağım ve evsel atıkların temizlenmesi için İç İçleri Bakanı Efkan Ala’ya soru önergesi verdi.

12 Eylül 2014 Saat: 12:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.093 kez okunmuştur

Türkkan’dan yeni bir önerge daha
Türkkan’dan yeni bir önerge daha

MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, soru önergelerine bir yenisini daha ekledi. Hemen hemen her meclis toplantısında farklı bir soru önergesiyle ortaya çıkan Lütfü Türkkan, bu kez Kandıra Topluca Köyü’nde yaşanan kanalizasyon sıkıntısını verdiği önergeyle gündeme getirdi. Kandıra’ya bağlı Topluca Köyü Şabanlar Mahallesi’ndeki alt yapı sıkıntısını dile getiren Türkkan, yedi maddeden oluşan soru önergesini İç İşleri Bakanı Efkan Ala’ya vererek, sıkıntının giderilmesini istedi.
DÖRT AYLIK SIKINTI MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, verdiği soru önergesinde şunları sordu; “Kandıra’ya bağlı Topluca Köyü Şabanlar Mahallesi’nde neden alt yapı sıkıntısı yaşanmaktadır, neden mahallede kanalizasyon sistemi bulunmamaktadır? Konu köylüler tarafından Kandıra Belediyesine daha önce birçok kez bildirilmesine ve son olarak 4 ay önce sıkıntılar tekrar iletilmesine rağmen neden hala sorunun çözümü için köye bir ekip gönderilmemiştir? Köylerde kanalizasyon konusunda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için herhangi bir çalışma ve araştırma yapılmakta mıdır? Topluca Köyü Şabanlar Mahallesi’nde köyün tam çıkış kısmında derenin hemen yanında biriken lağım ve evsel atık nedeniyle olası hastalık riskine karşı herhangi bir tedbir alınmış mıdır? Topluca Köyü’nde köyün tam çıkış kısmında derenin hemen yanında biriken lağım ve evsel atığın temizlenmesi düşünülmekte midir? Köyde alt yapı çalışmaları ne zaman düzenlenecek köylü kanalizasyon sistemine ne zaman kavuşacaktır”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑