Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Tatilcilerin gözde mekânı; Cebeci Öğretmenevi

Kandıra Öğretmenevi’nin ikinci şubesi olan Cebeci Öğretmenevi, bu sezon açılmasına rağmen tatilcilerin gözde mekânı oldu.

20 Ağustos 2014 Saat: 14:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.336 kez okunmuştur

Tatilcilerin gözde mekânı; Cebeci Öğretmenevi
Tatilcilerin gözde mekânı; Cebeci Öğretmenevi


Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan ve bungalov tarzı evlerle sadece öğretmen veya memur değil tüm tatilcilere kapılarını açan Kandıra Öğretmenevi Cebeci Şubesi, tatilcilerin uğrak adresi oldu. Hafta sonunu Cebeci’nin mavi bayraklı denizinde serinleyerek huzurun adresi olan Kandıra Öğretmenevi Cebeci Şubesi’nde konaklamayı tercih eden tatilciler, bungalov evlerin tamamını doldurdu.
ÇOCUKLARIN İLGİ ODAĞI Kendisini keşfedenleri huzura ve sakinliğe sürükleyen Cebeci Şubesi, denize 100 metre olan mesafesiyle tatilcilere rahat bir tatil imkânı sunarken, sabah kahvaltısı, çorba ve ızgara çeşitleriyle restoran hizmeti de veriyor. Özellikle bahçesi ve sosyal alanlarıyla çocukların ilgi odağı olan Cebeci Şubesi, ailelere de rahat bir tatil olanağı sağlıyor.
REZERVASYON YAPTIRIN Kandıra Öğretmenevi Müdürü Sinan Meral, tesisin bu sezon açılmasına rağmen yoğun talep gördüğünü ve bu yoğunluktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ediyor. Özellikle hafta sonu boş evin kalmadığını söyleyen Meral, tatilcileri gelmeden önce rezervasyon yapmaları konusunda uyarıyor. Tatilcileri Cebeci’deki tesislerini görmeye davet eden Meral, “Bungalov tarzı ahşap evlerimizde konaklama yaparak mavi bayraklı Cebeci sahilinin güzelliğine doymak isteyen tüm tatilcilerimiz tesisimize bekliyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑