Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Silahlı saldırıya uğrayan Karacan kurtarılamadı

Sakarya'da silahlı saldırıya uğrayan Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

13 Kasım 2018 Saat: 13:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.772 kez okunmuştur

Silahlı saldırıya uğrayan Karacan kurtarılamadı
Silahlı saldırıya uğrayan Karacan kurtarılamadı

Edinilen bilgilere göre, Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan Sakarya’da silahlı saldırıya uğradı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Karacan’ın kafasından vurulduğu öğrenildi. Olayda Karacan’ın yanında bulunan Lastik İş Sendikası Goodyear Fabrikası işyeri temsilcisi Osman Bayraktar ve Mustafa Sipahi’nin de vurulduğu öğrenildi. Silahlı saldırının Adapazarı Goodyear çalışanı Sedat U. tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Karacan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Silahlı saldırgan Sedat U.'nun fabrikadaki pres pişirme bölümünde çalıştığı ve yer değişikliği ile ilgili tartışma yaşaması üzerine Karacan'ın ruhsatlı tabancasını çekmeceden alarak Karacan ve beraberindeki iki kişiyi vurduğu öğrenildi. Silahlı saldırgan olaydan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sedat U. polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Öte yandan, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Polis ekiplerinin, fabrikadaki incelemesi sürüyor. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑