Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Sigara zammına tüketiciden ilginç çözüm

Sigara tiryakileri son zamanlarda sık sık gelen zamlar karşısında farklı çözümler üretiyorlar. Kandıralı Mustafa Demirtaş’ta bunlardan birisi…

14 Haziran 2019 Saat: 12:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.410 kez okunmuştur

Sigara zammına tüketiciden ilginç çözüm
Sigara zammına tüketiciden ilginç çözüm

Kandıralı Mustafa Demirtaş, günde iki paket sigara tükettiğini marketlerden aldığında 20 lira ödeyeceğini ama malzemesini alarak kendisi ürettiğinde 8 liraya mal olduğunu ifade etti. 250 gram tütünle 200 sigarayı 3 saatte içerisinde 10 paket olarak hazırladığını belirten Demirtaş, sigaraya sık sık zam gelmesi ile çok kez sigarayı bırakmayı düşündüğünü ama bir türlü bırakamayınca ekonomi ve sağlığına büyük zararı olduğunu bildiği halde vazgeçemediğini en azından sigaranın fiyatının daha ucuza mal olması için malzemelerini pazardan aldığını belirtti.

MARİFET DEĞİL

Demirtaş 250 gram tütünün 20 lira, 200 tane sigara kağıdını ise 8 liraya aldığını bunları boş zamanlarında 20 liraya aldığı bir makine vasıtası ile hazırladığını belirtti. 10 paket sigara 100 lira iken kendi hazırladığında 45 liraya mal olduğunu dile getiren Demirtaş; “Tabi ki bu yaptığım bir marifet değil sadece sigarayı bırakamadığımdan ekonomik durumumda iyi olmadığı için böyle bir çözüm ürettim” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑