Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Sancaklı, “Milletimiz bu ülkenin sigortası olan MHP sahip çıkmıştır”

Yeniden MHP Kocaeli Milletvekili seçilen Saffet Sancaklı, il genelindeki seçim sonuçlarını değerlendirdi. “En az 2 vekil çıkartırız diye düşünüyordum” diyen Sancaklı, “Milletimiz bu ülkenin sigortası olan MHP sahip çıkmıştır

26 Haziran 2018 Saat: 12:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.111 kez okunmuştur

Sancaklı, “Milletimiz bu ülkenin sigortası olan MHP sahip çıkmıştır”
Sancaklı, “Milletimiz bu ülkenin sigortası olan MHP sahip çıkmıştır”

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ilimizde 3 milletvekili hedefi koyan MHP Kocaeli İl Teşkilatı seçim sonuçlarının belli olmasının ardından 1 vekil çıkarabildi. 3 vekil hedefinin altında kalan MHP’de yeniden Kocaeli Milletvekili seçilerek mecliste kentimizi temsil edecek olan Saffet Sancaklı il genelindeki seçim sonuçlarını değerlendirdi. “Ben en az 2 vekil çıkartırız diye düşünüyordum” diyen Sancaklı, “Milletimiz MHP’ye her taraftan operasyon yapılırken, seçim anketleri MHP’ye yüzde 3 ve yüzde 4 oranında oy verirken, MHP’ye sahip çıktı. MHP bu ülkenin hakikaten sigortasıdır” dedi.

MİLLETİMİZ MHP’YE SAHİP ÇIKTI

Cumhurbaşkanlı ve milletvekilliği seçimlerini değerlendiren Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Öncelikle seçimin ülkemize, milletimize ve Kocaeli’ye hayırlı olmasını diliyorum. Büyük Türk milleti oyunu kullandı. Neye karar verdiyse bizim itirazımız yoktur. Milletimiz MHP’ye her taraftan operasyon yapılırken, seçim anketleri MHP’ye yüzde 3 ve yüzde 4 oranında oy verirken, MHP’ye sahip çıktı” ifadelerini kullandı.

HEDEF TUTMADI

Kocaeli’den MHP’nin 1 vekil çıkarması hakkında da değerlendirmelerde bulunan Saffet Sancaklı, “Şunun bilinmesi gerekir ki MHP bu ülkenin hakikaten sigortasıdır. Ben sandık başına giderek oylarını kullanan Kocaeli halkına teşekkür ediyorum bize sahip çıktılar. Ben en az 2 vekil çıkartırız diye düşünüyordum ama olmadı. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı olsun” açıklamasında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑