Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Saadet ve AK Parti buluştu

SP İl Başkanı Nurettin Çelik, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’u ziyaret etti.

15 Ekim 2018 Saat: 17:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.823 kez okunmuştur

Saadet ve AK Parti buluştu
Saadet ve AK Parti buluştu

AK Parti il başkanlığına 24 Temmuz’da atanan Abdullah Eryarsoy’u MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün ardından SP İl Başkanı Nurettin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. İl başkanları masası ve ittifakın konuşulduğu toplantıda SP İl Başkanı Nurettin Çelik, kent için yapılan çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını belirtti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise ittifak konusunun genel merkezlerin konusu olduğunun altını çizdi. 

GEÇİKMİŞ ZİYARET
Abdullah Eryarsoy’un atanmasının ardından gecikmiş bir ziyarette bulunduklarını belirten SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “İktidar partisinin il başkanlığına atanan Abdullah Eryarsoy’u tebrik ediyoruz ve görevinde başarılar diliyoruz, Üyelerimize ve topluma karşı görev ve sorumluluklarımız var. Bu nedenle siyasi partiler olarak hizmet yarışı içindeyiz. Önümüzdeki seçimler ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

İL BAŞKANLARI MAMASI KONUŞULDU
Ziyaretin gecikeni olmayacağını söyleyen AK Parti İl Başkan Abdullah Eryarsoy, “Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlerin dediği gibi tüm siyasi partilerimiz dün oyduğu gibi bugün de hayırda yarışacaktır” dedi. İl başkanları masasının 24 Haziran seçimlerinin ardından dağıldığı ve yeniden toplanma ihtimali olup olmadığının sorulması üzerine SP İl Başkanı Çelik, “Bu kentte değer katacak siyaseti birlikte yapıyoruz. Ayda bir kere değil her alanda bir araya gelebileceğimiz zemin oluşturmak gerekiyor. 

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZMELİYİZ
Sorunların çözümünde bir araya gelirsek kentte değer katarız. Önümüzdeki süreçte yapılan tüm çalışmalarda bir ve bütün olmak için çalışacağız. Böyle bir çalışma olursa biz katkı vermeye hazırız” dedi. AK Parti İl Başkanı Eryarsoy ise , “Seçim havasına tekrar girdik. Diğer siyasi partilerle görüşmeden bir şey söylemek doğru değil. Ancak bu tür birliktelikler Kocaeli halkının yararınadır” dedi. 

ESPRİ DAMGA VURDU
Seçimlerde AK Parti ve SP ittifakının söz konusu olup olmadığı ile ilgili soruya ise Çelik, “İttifak için AK Parti çok istiyor ama bizim aldığımız bir karar var” dedi. Eryarsoy ise “İttifak bizi aşan bir karardır. Genel merkezler karar verirse biz birlikte çalışmaya hazırız” dedi. Ziyaretin en dikkat çeken konusu ile SP İl Başkanı Çelik’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafına yaptığı yorum oldu. Çelik, Cumhurbaşkanını gençlik fotoğrafını görünce “Biz Cumhurbaşkanımızı gençken daha çok seviyorduk. Ama bu şimdi sevmiyoruz anlamına gelmez” diyerek espri de yaptı. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑