Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

“Öğrenme Şenliği” yoğun ilgi gördü

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde yürütülen “Öğrenme Şenlikleri” programına Kandıra’da yoğun ilgi gösterildi.

11 Ekim 2018 Saat: 09:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.893 kez okunmuştur

“Öğrenme Şenliği” yoğun ilgi gördü
“Öğrenme Şenliği” yoğun ilgi gördü

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde yürütülen “Öğrenme Şenlikleri” programına Kandıra’da yoğun ilgi gösterildi. Kandıra Belediyesi Çay Bahçesi alanında kurulan stantlarda kurum ve okul müdürlükleri ana teması “Öğrenme” olacak şekilde afiş, kitap, dergi, ürün sergileri ve uygulamalı eğitimlerini tanıttı. Programın açılışına Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Şube Müdürü Mustafa Yıldırım, Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kazancı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

KAYMAKAM ÜNAL, STANTLARI GEZDİ

Etkinlikte stant açan PTT Kandıra Şubesi, İlçe Halk Sağlığı, İlçe Müftülüğü, İlçe Kütüphanesi, Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) elektrik, yiyecek içecek hizmetleri, muhasebe, kimya, giyim ve çocuk gelişimi programları, Şehit Yavuz Sonat Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kandıra Anadolu Lisesi, Selma Orhan Atameriç Anaokulu ve Kandıra Halk Eğitim Merkezi, kendi alanlarında yapmış oldukları çeşitli uygulamaları sergiledi ve bilinçlendirici sunumlar yapıldı. Kaymakam Ünal, stantları tek tek gezerek öğrencilerin yapmış oldukları projeleri izledi ve kendilerini tebrik etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑