Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

O şahıs adli kontrolle serbest

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekipleri tarafından Derince ve Kandıra’da imalathane, depo ve iş yerlerine yapılan kaçak içki operasyon sonucu 3 şahıs gözaltına alındı.

24 Ağustos 2019 Saat: 13:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.141 kez okunmuştur

O şahıs adli kontrolle serbest
O şahıs adli kontrolle serbest

İzmit İlçesinde M.A isimli şahsın işlettiği büfede ev yapımı içki tespit edilmesi sonrası yapılan operasyonla 3 şahıs gözaltına alındı. Edinilen bilgi ve iddialara göre kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında kaçak alkollü içki üretmek ve piyasaya sürmek konuları ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele tarafından Derince ve Kandıra ilçelerinde tespiti yapılan 6 ayrı noktada eş zamanlı yapılan operasyon neticesinde 3 şüpheli yakalandı.

ALKOLMETRE, FIÇI, VARİL, İÇKİ

Şüphelilere ait imalathane, ikamet, depo ve işyerlerinde yapılan aramalarda kaçak içki yapımında kullanılan; 1 adet rakı yapımında kullanılan üzerinde rezistans bağlı fıçı, 1 adet rakı yapımında kullanılan fıçı,1 adet alkol damıtma borusu, 4 adet alkolmetre, 4 adet içki imalatında kullanılan plastik varil, 20 litre etil alkol ile piyasaya sürmek üzere imal edilmiş; 645 litre yapma alkol, 81 litre yapma rakı, 45 şişe gümrük kaçağı içki, 1 litre yapma viski, 6 litre yapma votka ele geçirildi.

SERBEST KALDI

Adli makamlardan alınan talimat doğrultusunda yasa dışı yollardan içki imal ederek piyasaya sürdüğü öne sürülen M.A isimli şahıs sevk edildiği adli merciler tarafından adli kontrolle serbest kaldı. Diğer 2 şahıs alınan ifadelerinin ardından serbest kaldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑