Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü: “Kocaeli’de 13-0 Cumhur İttifakı kazanacak”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Yerel seçimlere yönelik konuşan Ünlü, “Önümüzdeki günlerde Cumhur İttifakı’yla ilgili olarak görüşmeler yapılacaktır” dedi

27 Kasım 2018 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.884 kez okunmuştur

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü: “Kocaeli’de 13-0 Cumhur İttifakı kazanacak”
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü: “Kocaeli’de 13-0 Cumhur İttifakı kazanacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Ünlü, İl binasında gerçekleştirilen toplantıda kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Öncelikle İstanbul’da şehit olan askerlerle ilgili konuşan Ünlü, “Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet diliyoruz” dedi. Ünlü, ardından geçtiğimiz Cumartesi Günü düzenlenen MHP İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısıyla ilgili olarak, “MHP İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı son derece verimli geçti. Toplantı siyasete yön verecek derecede önemli. Genel Başkanımızın yaptığı konuşmalar milletimize umut vermiştir. Türkiye’nin umudu Cumhur İttifakı’dır. Teşkilatlarımız meseleyi anlamışlardır. MHP, Cumhur İttifakı'nın asli paydaşıdır. Bu neden MHP Teşkilatları liderinin emrindedir. Hiçbir çatlak ses söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

ODABAŞ’IN ADAY ADAYLIĞI DÜŞÜRÜLDÜ

Darıca Belediye Başkanlığı aday adayı Ahmet Odabaş’ın aday adaylığının düşürüldüğünü belirten Ünlü, “MHP İl Teşkilatları olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu anlamda aday adaylarımızla ilgili yapılan incelemelerde Darıca aday adayımız Ahmet Odabaş’ın aday adaylığı olumlu görülmemiştir. MHP, SİM ile aday adaylarını inceledi. Sosyal medyadaki söylemleri aday adaylığının düşürülmesine neden oldu. İhraç gerekli olursa İlçe Teşkilatı gerekli çalışmayı yapacak” şeklinde konuştu.

İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ

Kocaeli Barosu’nun AİHM’in Selahattin Demirtaş’a yönelik açıklamasını destekler nitelikte yaptığı açıklamayla ilgili konuşan Ünlü, “Kocaeli gündemine dönersek, PKK ve KCK’nın siyasi temsilcisi olan Demirtaş’ın hakkında AİHM’in söylediklerini destekleyen Baroyu istifaya davet ediyoruz. Baronun tekrar seçime gitmesini istiyoruz. Bizler için yaptıkları açıklamayla geçerliliklerini yitirmişlerdir. Baro yönetimi destekleyen tüm arkadaşlarımız hayal kırıklığına uğramıştır” diye konuştu.

GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’de uygulanıp uygulanmayacağıyla ilgili konuşan Ünlü, “MHP, açıklamamda söylediğim gibi Cumhur İttifakına inanan bir siyasi parti. Önümüzdeki günlerde illaki Cumhur İttifakı görüşmeleri yapılacaktır. Kocaeli’de Cumhur İttifakı kazanacak diyen bir İl Başkanıyım. Her yerde Cumhur İttifakı yapılacaksa bunun görüşmesi yapılacaktır. Kocaeli’de 13-0 Cumhur İttifakı kazanacaktır” diye belirtti. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑