Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı! Kocaeli kavrulacak

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Kocaeli yarından itibaren sıcak ve bunaltıcı havanın etkisi altına giriyor. Tahminlere göre sıcaklılar mevsim normallerinin 9 ile 13 derece üzerinde seyredecek

13 Mayıs 2020 Saat: 16:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.164 kez okunmuştur

Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı! Kocaeli kavrulacak
Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı! Kocaeli kavrulacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü "turuncu" uyarıda bulunarak, sıcaklıkların mevsim normallerinin 9 ila 13 derece üzerinde seyredeceği, özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlıların aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'nin yarından itibaren sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceği belirtildi. Açıklamada sıcak havadan dolayı olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 9 ila 13 derece üzerinde seyredeceği ve uzun yıllar Mayıs ayında kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerini yer yer aşabileceği değerlendirilmektedir. Yurdumuzun diğer bölgelerinde ise mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği öngörülmektedir. Vatandaşlarımızdan özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlılarımızın aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları ve güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunmamaları sağlıkları açısından önem arz etmektedir.”

İşte Kocaeli'nin 5 günlük hava tahmini:

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑