Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kızılcapınar Köprüsü yeniden yapılıyor

Geçtiğimiz yıl aşırı yağmurlar nedeniyle çöken Kızılcapınar Köprüsü, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılıyor.

4 Eylül 2014 Saat: 14:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.282 kez okunmuştur

Kızılcapınar Köprüsü yeniden yapılıyor
Kızılcapınar Köprüsü yeniden yapılıyor

Kandıra ile Doğancılı Mahallesi ve Sarısu’yu birbirine bağlayan Kızılcapınar Köprüsü, geçtiğimiz yıl yağan aşırı yağmurlar nedeniyle çökmüş, bölge halkı aylar süren bir mağduriyet yaşamıştı. Uzun bir süre trafiğe kapatılan bu köprü vatandaşın ulaşım ihtiyacını engellerken, şahsi arazisinden yol veren vatandaş sayesinde bölgeye geçici bir köprü yapılmış ve vatandaş bu köprü üzerinden ulaşımını sağlamıştı. Fakat asırlardır kullandıkları Kızılcapınar Köprüsü’nün yıkılmasından dolayı büyük üzüntü yaşayan vatandaşlar, bir an önce Kızılcapınar köprüsünün yapılması için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurmuşlardı.
VATANDAŞ MEMNUN Şahsi arazisinden yol veren vatandaşın da sorun çıkarmasının ardından köprünün yapımını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, çalışmaları başlattı. Asırlar boyunca bölge halkına hizmet veren bu köprünün yeniden inşa edilmesi, Doğancılı ve Sarısu halkını oldukça memnun etti. Mahalle sakinleri, asırlık köprünün yeniden yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bölgedeki toprak yolun da sıcak asfalt ile kaplanmasını rica ve talep etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑