Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Kendisini asarak intihar etti

Kandıra sanayi esnaflarından kaportacı Şükrü Aydeniz’in 89 yaşındaki babası İsmail Aydeniz, kendisini asarak yaşamını yitirdi.

11 Kasım 2015 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.914 kez okunmuştur

Kendisini asarak intihar etti
Kendisini asarak intihar etti

Kandıra Çalköy Merkez Mahallesi’nde çiftçilikle geçimini sağlayan İsmail Aydeniz (89), evinde kendisini asarak yaşamını yitirdi. Edindiğimiz bilgilere göre Çalköy’de oğlu Basri ile birlikte yaşamını sürdüren Aydeniz, oğlu ve gelininin sabah saatlerinde tarlaya gittiği esnada kendisini astı. Kandıra sanayi esnaflarından kaportacı Şükrü Aydeniz, ailesiyle birlikte öğle saatlerinde babası İsmail Aydeniz’i ziyarete gittiğinde wcde asılı olarak buldu.

 

OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşayan Şükrü Aydeniz, 112 sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. olay yerine gelen sağlık ekipleri Aydeniz’in yaşamını yitirdiğini belirledi. İlçe Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Cumhuriyet Savcılığı da olay yerinde inceleme yaptı. Aydeniz’in cansız bedeni M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından İstanbul Adli Tıp’a gönderildi.

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İsmail Aydeniz’in kendisini astığını duyan yakın ve komşuları M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne akın etti. Yaşamını yitirdiğini duyan evlatları ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Kandıra sanayi esnaflarından Şükrü Aydeniz’in babası olan İsmail Aydeniz, evli ve 4 çocuk babasıydı. Cenazesi Perşembe günü ikindi namazına müteakip Çalköy Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedilecek.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 4 yorum yapılmıştır
Mehmet Fatih Erol 12.11.2015 10:33
komiksiniz şu ana kadar bu vatandaş medeniyetsizmiydi,mesala yemekleri çiğ çiğ yiyiyorduk çünkü medeniyetsizdik ,daha tekerleği bulmadı kandıra ,konuşurken hu hu hu diyorduk ya git ALLAH aşkına ADAM GİBİ BAŞLIK ATTA OKUYALIM.
Kursad Bektas 12.11.2015 10:31
Allah rahmet eylesın allh affetsın
Aysel Sözen Eryılmaz 11.11.2015 20:04
Allah sabir versin
Ozkan Pulat 11.11.2015 17:56
Allah rahmet eylesin
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑