Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıralı gençlerden Büyükakın’a coşkulu karşılama

Kandıralı gençlerle buluşan AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, meşaleler ve konfetilerle karşılandı.

10 Ocak 2019 Saat: 12:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.798 kez okunmuştur

Kandıralı gençlerden Büyükakın’a coşkulu karşılama
Kandıralı gençlerden Büyükakın’a coşkulu karşılama

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Yerel Gençlik Muhabbetleri” programına katıldı. Gençlerin yoğun katılım sağladığı programda meşaleler ve konfetilerle karşılanan Büyükakın’a AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Ölmez, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram da eşlik etti.  

“GENÇLERİMİZİ GELECEĞİN DÜNYASINA HAZIRLIYORUZ”

“Gençlerdeki heyecan başka. Sizlerle gurur duyuyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak siz gençleri geleceğin dünyasına hazırlamak için çalışıyoruz. Yeni dönemde her okula robotik kodlama sınıfı açacağız. Geleceğin mesleklerinde istihdam edilmenize yönelik alan oluşturacağız. Benzer şekilde üniversiteyi kazanamayan lise mezunu olan öğrencilerimizi de KOMEK işbirliğiyle meslek sahibi yapacağız. KOMEK kurslarını istihdama hedeflenmiş bir modele döndüreceğiz” dedi.

“ADAYLARIMIZIN ARKASINDA DİMDİK DURACAĞIZ”

12 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşecek olan Kocaeli aday tanıtım toplantısına gençleri davet eden Büyükakın, “Sayın Cumhurbaşkanımız Kocaeli’ye vermiş olduğu önemi bir kez daha gösteriyor. Tüm seçim dönemlerinde buraya gelmiş ve birçok mitingine Kocaeli’den başlamıştır. Çünkü Kocaeli ona her zaman güç ve moral vermiştir. İnşallah Cumartesi günü de teşkilatlarımız, özellikle genç kardeşlerimiz alana yansıttıkları enerji ile Kocaeli’nin dimdik ayakta olduğunu ve Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğunu bir kez daha gösterecektir. Onu buradan mutlu, gururlu bir şekilde uğurlayacağız. Sonrasında ise adaylarımızın arkasında dimdik durarak sokak sokak, kapı kapı dolaşıp, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Bu parolayla 31 Mart akşamına kadar çalışacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑