Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

“Kandıra, Turizmde 1 Numara Olacak”

Kocaeli- Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliğinin genel kurul toplantısı , Köken başkanlığında gerçekleştirildi.

16 Kasım 2015 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.712 kez okunmuştur

“Kandıra, Turizmde 1 Numara Olacak”
“Kandıra, Turizmde 1 Numara Olacak”

Toplantı gündemi olarak belirlenen 2014 yılı kesin  hesabın görüşülmesi ve ibra edilmesi, 2016 yılı ve çok yıllı tahmini bütçesinin görüşülmesi ve ibra edilmesi, 2016 yılı aidatının belirlenmesi, birlik encümen üye seçimi maddeleri oylamaya sunularak görüşüldü. Başkan Köken başkanlığını yaptığı Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi genel kurul toplantısını 2015 yılının olağan genel kurul toplantısının hepimize hayırlı olmasını diliyorum diyerek   başlattı. Kıyı gelişim koruma birliğimizin ayakta kalması ve  gelecekte de güzel işler yapması adına birliğimizi faaliyetlerini arttıralım diyen Başkan Köken; ilçedeki turizmin gelişmesi ve çeşitlenmesi için fikirleri bir bir dinledi.

 

 “ İLÇEMİZİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN TURİZME ÖNEM VERECEĞİZ”

Fuarlarda Kandıra bezi, Kandıra yoğurdu, Kandıra hindisi tanıtımı konusunda fikir alışverişinde bulunan  üyelerin düşüncelerini değerlendiren Başkan, bu ürünleri ortaya çıkarabilecek yatırımların yapılması için çalışmaların  başlatılmasını ve sonraki  aşamada ise  ürünlerin tanıtımları için çalışmaların sıklaştırılması gerektiğini ifade etti. Kandıra bezi üretiminin yaygınlaşması ve seri üretimin sağlanmasına yönelikte gerekli çalışmaların başlatılmasına yönelik de görüşlerin belirtildiği toplantıda  Başkan Köken, hepimizin göstereceği çabalarla ön plana çıkartacağımız ilçemizin tanıtımında gerekli olan ne ise  yerine getireceğiz dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
ygurcan 17.11.2015 14:55
Ben lafa değil icraata bakarım. Daima hizmet daima millet.
Reşat Arıcı 16.11.2015 23:03
PIRIL PIRIL SAHILLERIN VAR ESSİZ DOGA GUZELLIKLERI YAZ KIŞ DOGADA YÜRÜYÜŞ PARKURLARI MİS GİBİ TEMİZ HAVA BÜYÜK SEHİR STRESİNDEN UZAK HAFTA SONU KONAKLAMA İMKANLARI DOGAL KÖY ÜRÜNLERİ HERSEYDEN ÖTE EŞSİZ KERPE KEFKEN CEBECİ SARISU SEYREK GİBİ SAHİL ŞERİTİ VAR BİZ HALA BEZLE HİNDİYLE KANDIRAMIZI DUSUNUYORUZ KIMSE KUSURA BAKMASIN ! BANA SAHILLERINI DOGAL GUZELLIKLERINI ANLAT HAFTA SONU BIR KAC GUN KALABILECEGIM STRESSİZ GUZEL BIR TATIL IMKANI NASIL YAPABILIRIM BU IMKANLARI YARAT ZATEN BUYUKSEHIRDE YORULMUSUM.İSTE DISARDAN ILCEMIZE GELEN VATANDASLARIN BEKLENTISİ BU.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑