Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra’da Turizm Haftası kutlandı

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle Kandıra’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

21 Nisan 2017 Saat: 13:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.484 kez okunmuştur

Kandıra’da Turizm Haftası kutlandı
Kandıra’da Turizm Haftası kutlandı

Kandıra Kaymakamlığı tarafından organize edilen Turizm Haftası kutlamaları Kandıra Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Spor Salonu’nda gerçekleşti. Programa Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Belediye Başkan Vekili Asım Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Aykan Çakar, İlçe Emniyet Müdürü Ali Çalışkan, Kandıra Turizm Derneği Başkanı Murat Güneş, kurum idarecileri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

KANDIRA TURİZM KENTİ OLMALIDIR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kandıra Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Atış yaptı. Atış, “Okulda turizm bölümü açma hayaliyle 7 yıl önce turizm haftasını kutlamaya başladık ve nihayet bölümümüzü açtık. 10’ncu sınıfımızda 28 tane öğrencimiz eğitimlerine devam etmektedirler. Bundan sonraki hayalimiz ise Kandıra’da Fen Lisesi ve fakülte açılmasıdır. Bu fakülte turizm bölümü üzerine olursa sevincimiz daha da katlanacaktır. Kandıra turizm yatırımlarıyla istihdamın sağlanarak göçün engellendiği, doğal yapısının korunduğu, bölgenin lider turizm kenti olmalıdır. İnşallah girişimci ruha sahip turizm müteşebbisleri yatırım yaparlar ve Kandıra turizm de marka şehir olur” ifadelerini kullandı.

KEYİFLİ DAKİKALAR

Ardından Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu Müzik Öğretmeni Özgür Savaş Meydan ve Özbey Ortaokulu Müzik Öğretmeni Caner Şahin’in sahne aldığı Türk Halk Müziği konseri ve akabinde Kandıra Musiki Derneği’nin konseri izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin halk oyunları gösterisi ise salondan büyük bir coşkuyla izlendi. Son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın konseri dinlendi ve öğle yemeği ikramının ardından program sonlandırıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑