Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıra’da spor artık Daş'a emanet

1.Amatör Küme’de mücadele edecek olan Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’da çiçeği burnunda ki Başkan ve yönetim kurulu basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya geldi

1 Ağustos 2019 Saat: 15:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.012 kez okunmuştur

Kandıra’da spor artık Daş'a emanet
Kandıra’da spor artık Daş'a emanet

Bu sezon 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’da yeni yönetim ile Gökhan Otel’de basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya geldi. Kandıra Gençlerbirliği Kulübü çiçeği burnunda ki Başkanı Ramazan Daş, Yeni Kandıraspor Kulübü Başkanı Hüseyin Akın, Kandıra GB. Teknik Sorumlusu Ayhan Oyan, Yeni Kandıraspor Teknik Sorumlusu Tansu Okan ve kulübün yeni yönetimi yer aldı.

Birlikte başaracaklar!

Yeni Kandıra Kulübü’nün de katkısı ile Kandıra’da tek yumruk olacaklarını ve Kandıra’nın çocukları ile başarıyı yakalamak istediklerini belirten Kandıra Gençlerbirliği Kulüb Başkanı Ramazan Daş, “Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’u hak ettiği yere birlikte çıkartmayı hedefliyoruz. İlçemizde her anlamda başarılı olmak için yönetim kurulu arkadaşlarımızla mücadele ediyoruz. Göreve geldiğimizden beri birçok alanda çalışmalarımız oldu.

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Daş'a emanet

Kandıra’da müthiş bir potansiyelin olduğunu ifade eden Başkan Daş, “ Bu çocukların üzerine titrenir yeterli imkanlar sağlanırsa A takımda başarılı olmak Süper Lig’e çıkmak istiyoruz bunun içinde uğraş vereceğiz. Ancak başarı bizim için yalnızca bu değil. Başarı bir bütündür. Alt yaş gruplarında da bu başarı birliği yakalamak istiyoruz” dedi.

İlçenin En Güçlü Temsilcisi Olacak

Kandıra her kesimden, her kültürden insanların bir araya gelip buluştuğu bir ilçe. Kozmopolit bir bölge. Kandıra Belediyespor’da bu ilçe için oldukça önemli bir değer. Gençlerin sporun içinde olmaları bizler için oldukça önemli. Bizlerde bu yapının içinde bir parça olmaktan ve taşın altına elimizi sokmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni Kandıraspor Kulübü Başkanı Hüseyin Akın da “Birlikte başaracağız” diyerek Kandıra’nın en iyi şekilde temsil edilmesi için kulübün özellikle alt yapısını destekleyeceklerini, üst yapıya da katkı sunacaklarını belirtti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑