Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra’da resmi başvuru yok

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, belediye başkan aday adaylığı için henüz resmi başvuru almadıklarını söyledi.

9 Kasım 2018 Saat: 11:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.660 kez okunmuştur

Kandıra’da resmi başvuru yok
Kandıra’da resmi başvuru yok

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, parti binasında gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Belediye başkan aday adayları için 5-12 Kasım tarihleri arasında, belediye meclis üyeliği aday adaylığı için ise 5-30 Kasım tarihleri arasında başvuru sürecine girdiklerini belirten Ölmez, Kandıra’da henüz resmi bir başvuru almadıklarını kaydetti.

PAZARTESİ GÜNÜ TOPLU BAŞVURU

Ölmez, “Teşkilatımıza gelip bizlerden bilgi alan, aday adayı olmak istediğini beyan eden ve form alan arkadaşlar var. Bu niyetle gelen arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Şuana kadar 5 aday adayı gelip bizimle görüştü. Büyük ihtimalle aday adaylarımız önce evraklarını teslime edecekler ve Pazartesi günü toplu olarak gelip sade bir törenle başvurularını yapacaklar. 14 Kasım Çarşamba günü ise düzenleyeceğimiz aday tanıtım programıyla kendilerini tanıtacaklar. Bu toplantıda aday adaylarımız kendilerini tanıtma ve oy isteme fırsatı yakalayacaklar” dedi.

30 KASIM’DAN SONRA BAŞVURU ALINMAYACAK

Belediye meclis üyesi aday adaylığı için 4 genç, 3 bayan olmak üzere yaklaşık 10 kişinin kendisiyle görüştüğünü belirten Ölmez, “30 Kasım’dan itibaren belediye meclis üyeliği aday adaylığı sürecini kapatıyoruz. O günden sonra meclis üyesi adayı almayacağız. Bizim izleyeceğimiz yolda şartların eşit olması lazım. Başkan adayı kim olursa olsun, mevcut başkanımız devam etse bile bu tarihler arasında başvuran arkadaşlarımızın içinden seçeceğiz. Genel merkez tarafından tavsiye edilen isimler dışında başvuru yapmayan farklı bir isim listede yer almayacak” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑