Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Kandıra’da Otobüs Kazaları Önlenecek

Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal başkanlığında bir araya gelen ilçe yöneticileri, ilçedeki otobüs kazalarının önlenmesi adına önemli kararlar aldı

27 Şubat 2020 Saat: 08:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.058 kez okunmuştur

Kandıra’da Otobüs Kazaları Önlenecek
Kandıra’da Otobüs Kazaları Önlenecek

KANDIRA Kaymakamlığı tarafından otobüs kazalarının önlenmesine dair değerlendirme ve tedbir toplantısı yapıldı. Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, otobüs kazalarının önlenmesi amacı ile alınması gereken tedbirler değerlendirildi. Toplantıya; Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Kartal, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Dombaycı, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve otobüs işletmelerinin temsilcileri katılım sağladı.

DAHA GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN

Toplantıda otobüslerin daha güvenli hale getirilmesi, otobüs yangınlarının önüne geçilmesi, şoför ve yolcuların emniyet kemeri konusunda bilinçlendirilmesi, kış şartlarına uygun lastik kullanımı, yol ve trafik güvenliğinin sağlanması için alınması gereken tedbirler görüşüldü. Ayrıca şoförlerin yol, hava, trafik durumunun gerektirdiği şartlara uygun hızda seyretmeleri ve hız ihlali yapmamaları, kazaların temel nedeni olan yorgun ve uykusuz araç kullanımının önlenmesi, sürücü seçiminde titiz davranılması, yeterli tecrübeye ve güvenli sürüş bilgisine sahip şoförlerin çalıştırılması, belirlenen alanlar dışında yolcu indirme-bindirme işleminin yapılmaması, şoförlerin çalışma sürelerine ilişkin kayıtların tutulması gibi kararlar alındı ve uygulanması konusunda fikir birliği sağlandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑