Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra Çakmaklar Köyü, İSU'dan Ne Talep Etti?

Kandıra Çakmaklar Köyü sakinleri, kendilerini ziyaret eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve heyetine yaşadıkları sorunları aktardı. Vatandaşlar, en büyük sorunlarının ulaşım olduğunu ve bunun çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

8 Ekim 2018 Saat: 22:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.946 kez okunmuştur

Kandıra Çakmaklar Köyü, İSU'dan Ne Talep Etti?
Kandıra Çakmaklar Köyü, İSU'dan Ne Talep Etti?

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve beraberindeki heyet Kandıra’nın Çakmaklar Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Köy halkının talep ve önerilerinin dinlendiği programda Ali Sağlık’a; İSU Özel Kalem Müdürü Ramazan Kocabıyık, İSU Kandıra Şantiye Şefi İhlas İlteriş Demir, Büyükşehir Belediyesi Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürü Mehmet Çetin Ergün, kentsel dönüşüm ve gelişim planlama şube müdürü Ali Serkan Simavlı, Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muammer Küçükbayrak eşlik etti.

EN BÜYÜK PROBLEM ULAŞIM
Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette bölge halkı taleplerini yetkililere iletme şansı buldu. Vatandaşlar, ulaşım problemi yaşadıklarını ve toplu taşıma hizmeti almak istediklerini söyledi. Köy halkı, “Kandıra ile ulaşımı kendi imkanımızla yapıyoruz. En azından çarşamba günleri ilçe merkezine gidebilmek için toplu taşımadan yararlanmak istiyoruz. Köyümüzde 40 hane mevcut ve insanlar mağdur oluyor. Ayrıca yollarımız bozuk, yıllardır asfalt veya beton çalışması için bekleniyor” ifadelerini kullandı.

koy-1539003593.jpg?

HALK, SORUNLARI ANLATTI
Köy halkı ulaşımın yanı sıra köye yaptırılan ancak yarım bırakılan çok amaçlı binanın bitirilmesini, köy camisinin halı, ısıtma gibi sorunlarının çözülmesini, imam evindeki eksikliklerin giderilmesini istedi. Halktan gelen talepleri dinleyen İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, gerekli girişimleri başlatarak vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Birliktelik, fikir alışverişi ve sohbet eşliğinde devam etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑