Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra Belediyesi’nde binlerce liralık zimmet..!

Kandıra Belediyesi’nde Ünal Köken’in başkanlık döneminde görevi kötüye kullanmak suretiyle zimmet suçu işlendiği ortaya çıktı. Bir isim CİMER’e şikayette bulundu, müfettişler bu şikayet üzerine soruşturma başlattı.

2 Eylül 2019 Saat: 00:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.080 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi’nde binlerce liralık zimmet..!
Kandıra Belediyesi’nde binlerce liralık zimmet..!

Kandıra Belediyesi’nde bir süre önce mülkiye müfettişi şoku yaşandı. Belediyenin Ünal Köken başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği bir ihaleyle ilgili soruşturma başlatan müfettişleri karşılarında gören belediye yetkilileri şoke oldu. Müfettişlerin belediyeye görevi kötüye kullanmak suretiyle ortaya çıkan zimmet suçunu araştırmak için geldikleri öğrenildi. Bir süre önce soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonucunda Ünal Köken’in söz konusu zimmet olayına dahil olmadığı, belediyede görevli memurların olaya sebep olduğu anlaşıldı. Rapor hazırlayan müfettişler adli işlem başlatılması için hazırladıkları raporu İçişleri Bakanlığı’na sundu.

29 BİN LİRALIK ZİMMET

Soruşturma konusu olayın belediye tarafından ihale ile satın alınan bir jeneratörle ilgili olduğu öğrenildi. İddialara göre piyasa fiyatı 16 bin lira olan bir jeneratör belediye tarafından 45 bin liraya satın alındı. Ortaya çıkan 29 bin liralık zimmet nedeniyle yaklaşık 3 ay önce Kandıra Belediyesi’nden bir isim CİMER’e şikayette bulundu, müfettişler bu şikayet üzerine soruşturma başlattı.

Kaynak; Kocaeli Barış

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑