Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

İZKANDER erken seçim öncesi sesini yükseltti

İZKANDER olan İzmit Kandıra Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu bu sabah Kandıra Yolu üzerindeki Çadır Restoran’da toplandı.

22 Nisan 2018 Saat: 17:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.863 kez okunmuştur

İZKANDER erken seçim öncesi sesini yükseltti
İZKANDER erken seçim öncesi sesini yükseltti

İZKANDER olan İzmit Kandıra Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu bu sabah Kandıra Yolu üzerindeki Çadır Restoran’da toplandı. Toplantının ardından erken seçim ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunan İZKANDER Başkanı Hüseyin Öz yerel ve genel siyasete dair açıklamalarda bulundu.

BÖLGESEL UNSURLAR GÖZETİLMELİ

Hüseyin Öz, “Cumhur ittifakı adıyla Sayın Cumhurbaşkanı ve Devlet Bahçeli’nin görüşmesinin ardından 24 Haziran için bir erken seçim tarihi alındı. Ülkemiz adına şimdiden hayırlara vesile olsun. Zor bir süreçten geçiyoruz. Sınırlarımızın ötesinde bir mücadele sürdürüyoruz. Öte yandan ülke içinde bir var olma mücadelesi veriyoruz. Sivil toplum kuruluşları ön açan yapılardır. Temsil ettikleri kitlelerin fısıltılarını kente ve genel siyasete dillendiren, toplum ve yönetim arasında köprü vazifesi gören yapılardır. Bu sebeple ki bazı açıklamalar artık elzemdir. Bugün bu seçim ciddi manada kritik bir seçim. Artık yerel ve bölgesel unsurların samimi bir şekilde tablonun önüne alınmasını gerektiren bir seçim. Yerel unsurlar gözetilmelidir” dedi. Öz açıklamasını şöyle sürdürdü:

TÜM SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRI

Bugün biz İZKANDER olarak tüm siyasi partilere ortak çağrıda bulunuyoruz. Demokrasinin olgunlaşması adına, temsilde adaletin sağlanması adına artık bölgesel ve yerel unsurlar gözetilmelidir. Zamanı çoktan gelmiştir. Hatta geçmektedir. Tüm siyasi partilerimizden kentimizin yerel ve bölgesel unsurlarına dair hassasiyet bekliyoruz. Listelerinizin düzeni bu noktada çok önemlidir. Aksi halde bölgesel tepkiler kaçınılmazdır.

YA YER VERECEKSİNİZ, YA DA…

Yıllardır seçimlerde bölgesel ve yerel unsurlar hep ikinci hatta üçüncü planlara itildi. Bu seçim kritik bir seçim. Tabii ki ülkemizin mevcut konumu çok önemlidir. Ancak gönüllerde toparlayıcı olmak, temsilde adaleti tam manası ile sağlamak adına artık bir şeyler görmenin vakti gelmiştir. Listelerin takipçisiyiz. Bütün siyasi partilere ortak çağrımızdır. Kentin sosyal dokuları gözetilmelidir. Bugün halkın beklentileri bu yönde çok yüksek. Bu sebeple ya yer vereceksiniz ya da yol açacaksınız ki kentin bu unsurları artık bu temsil adaletini sağlasın. Şu veya bu isim, şu ve ya bu parti değil; bir ve biz olma meselesi önemlidir. Lakin bunun için önce kitleler ve sosyal dokular korunmalıdır. Kırgınlık olmadan, kızmadan, gücenmeden sağlanmalıdır.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
levent 24.04.2018 11:40
baskan dogru soylemis birlik olma zamani tebrik ederim uyanin bu yorenin evlatlari
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑