Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

İl Başkan Yardımcısı Karaaslan, Kandıra’ya aday

AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Yakup Karaaslan, Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

16 Kasım 2018 Saat: 16:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.757 kez okunmuştur

İl Başkan Yardımcısı Karaaslan, Kandıra’ya aday
İl Başkan Yardımcısı Karaaslan, Kandıra’ya aday

İlimizin başarılı siyasetçilerinden, Kandıra’da geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yakup Karaaslan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylığı için bugün İlçe Teşkilatı’na gelerek başvuru evraklarını İlçe Başkanı Erol Ölmez’e teslim etti. Karaaslan’ın başvuru törenine yoğun bir katılım sağlandı.

MEMLEKETİMİZ KANDIRA’YA HİZMET ETMEK İÇİN GÖREVE TALİBİZ

Resmi başvurusunu gerçekleştirdikten sonra açıklamalarda bulunan Yakup Karaaslan, “2002 yılında gençlik kollarından başladığım siyasi geçmişimde teşkilatlarda Kandıra her zaman bir tarafta oldu. İlçe teşkilatında koordinatör olarak görev aldım. 2007-2009 yıllarında ana kademe yönetime geçtim. Yine Kandıra’ya gidip geldim. Siyaseten Kandıra hep bir tarafımızda oldu. Çok sayıda görevde bulundum. 2015-2018 yılları arasında Şemsettin Ceyhan ile birlikte il başkan yardımcılığı tanıtım medyada halen yürüttüğüm görevlerde bulundum. Bu bağlamlarda kalfalık dönemimizi de tamamladığımıza inanıyoruz. Ustalık döneminde de memleketimiz Kandıra’ya hizmet etmek için talibiz. İnşallah belediye başkan aday adaylığımıza talip oluyoruz. Bizim bir sloganımız var. Türkiye çapında ünlü bölük dursa da Kandıralı durmaz” dedi.

YAKUP KARAASLAN KİMDİR?

Kandıra Sepetçi Sakallar Köyünden olup ilk ve ortaöğrenimini İzmit imam Hatip  Lisesi’nde, Lisans eğitimini ise işletme üzerine tamamlayan Karaaslan, Anadolu Üniversitesi yerel yönetimler  üzerine  öğrenimine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Yakup Karaaslan, Karaaslan, sırasıyla 2002-2007 yılları arasında AK Parti gençlik kolları il başkan yardımcılığı, 2007-2009 Yılları arasında AK Parti il yönetim kurulu üyeliği, 2009-2015 Yılları arasında AK Parti İlçe başkan yardımcılığı, 2015-2018 yılları arasında ise Ak Parti tanıtım medyadan sorumlu il başkan yardımcılığı,Kandıra ilçe koordinatörlüğü görevine halen devam etmektedir. Sivil toplum kuruluşlarında da aktif görev alan Karaaslan, sırasıyla Kocaeli Ziraat odası Meclis üyeliği,, KIHMED üyeliği, Pusula Düşünce Derneği Üyeliği, İZKANDER(İzmit Kandıra çevre köyleri Derneği kurucusu ve başkan, Yardımcılığı, Kocaeli Gönüllüleri Eğitim ve Dayanışma Derneği kurucu üyeliği KOBAF(Kacaeli Büyük Aile Federasyonu)yönetim kurulu üyeliği görevlerini de halen bulunmakta ve yürütmektedir.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑