Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Herkesin güler yüzle hizmet etmesini istedi

Başkan Turan, kent genelinde özverili çalışmalarda bulunan Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Turan, çalışanlarla bir aile olduklarını ve kent için Kandıra için herkesin güler yüzle hizmet etmesini istedi

19 Mayıs 2019 Saat: 00:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.063 kez okunmuştur

Herkesin güler yüzle hizmet etmesini istedi
Herkesin güler yüzle hizmet etmesini istedi

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kendisine yapılan ziyaretleri kabul ederken bir yandan da belediyenin çalışmalarının aksamaması için personeli ile bir araya geliyor. Belediye personeli ile sık sık bir araya gelerek hizmetlerin planlanması noktasında görüş alışverişi yapan ve personeli motive eden Turan, Kandıra Belediyesinin tüm personeli ile bir aile olduğunun  hissedilmesini istiyor. 

SİZE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR 
Kandıra’nın 96 mahallesine ulaşmak ve her yere hizmet götürmek için Fen İşleri Müdürlüğüne büyük görev düştüğünü söyleyen Başkan Turan, Fen İşleri Müdürlüğü işçileriyle yakından ilgilendi. Kandıra Belediyesi’nin büyük bir alile olduğunu vurgulayan Turan, “Güler yüzlü hizmet en önemli değerimiz olmalı. Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışanları gece gündüz demeden hizmet ediyor. 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Memleketimize hizmet etmeyi sevelim, sizlerin her yaptığı iş, toplum önüne hizmet olarak çıkıyor. Dolayısıyla çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Yaptığınız hizmetler için Kandıralılar adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah zamanımıza bereket versin. İnşallah projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz. Kandıra Belediye olarak personelimiz ile büyük bir aileyiz” dedi. Turan’ın kendileriyle yakından ilgilenmesinden işçilerde büyük memnuniyet duydu. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑