Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Halk Ekmek 30 Kasım’da sofralarda

Büyükşehir ve Fırıncılar Odası arasında yapılan protokol ile halk ekmek uygulamasına İzmit’e start verildi. Halk ekmeğin satışı için 10 Kasım’da büfeler belirlenen noktalara yerleştirilecek.

1 Kasım 2019 Saat: 00:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.062 kez okunmuştur

Halk Ekmek 30 Kasım’da sofralarda
Halk Ekmek 30 Kasım’da sofralarda

Ekim ayında Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası arasında imzalanan Halk Ekmek Protokolü ile İzmit’e halk ekmek satışı 30 Kasım’a kadar başlayacak. 9 Ekim’de açıklanan 13 satış noktasına iki yeni nokta daha eklenerek satış noktası 15’e çıkartıldı. 30 Kasım’a kadar 15 satış noktasında satış yapacak olan Fırıncılar Odası, istihdam edilecek personel için ise önümüzdeki hafta başvuruları değerlendirecek ve odanın şartlarını kabul eden 17 kişi işe alınacak. Halk ekmek büfelerde 1 liradan satılacak.

BÜFELER 10 KASIM’DA TAMAM

Halk ekmek ile ilgili sürecin tamamını Fırıncılar Odası yönetecek. İzmit Belediyesi tarafından belirlenen halk ekmek satış noktalarına elektrik tesisatını oda yapacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile alınan halk ekmek satış büfeleri 10 Kasım’da belirlenen 15 noktaya kurulacak. Fırıncılar Odası, kurulan büfelerin elektriklerini verecek ve satış yapmaya hazır hale getirecek. Büfelerde 200 gram ekmek 1 liradan, 400 gram ekmek ise 2 liradan satışa sunulacak.

2 SATIŞ NOKTASI DAHA EKLENDİ

Resmi tatillerde kapalı olacak büfelerde halk ekmek sabah saat 06.00 ile 08.00 arası, 12.00 ile 14.00, 17.00 ile 18.00 arasında satışlar yapılacak. Halk ekmek İzmit’te Bayındırlık-Dünya Bankası, Bekirdere Mimar Sinan Ortaokulu, Alikahya Merkez, Yahya Kaptan, Tavşantepe, Topçular Şeref Meydanı, Bağçeşme Meydanı, Gültepe Mahallesi, Kuruçeşme Parkı, Yeni Cuma Parkı, 42 Evler sanayi Mahallesi, Anıtpark, Yeşilova Özbek Çeşme Meydanı, Alikahya Karadenizliler, Yenidoğan-Serdar Mahallesinde belirlenen alanlarda büfeler kurulacak.

ÇALIŞANLAR BELLİ OLACAK

Fırıncılar Odası büfelerde çalışacak elamanlar için iş başvurusu aldı. Şu ana kadar 30 kişinin başvuru yaptığı odada önümüzdeki hafta tamamlanacak olan başvurularla birlikte işçi alımı yapılacak. Başvuran adaylar odaya davet edilecek ve çalışma şartları anlatılacak. Şartları kabul ederler işe alınacak. Tercihen kadın çalışanları almayı planlayan oda daha önce 15 kişiyi istihdam edeceğini açıklamıştı. Ancak iki satış noktasının eklenmesi ile istihdam sayısı 17’ye yükseldi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑