Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Görevden Ayrılan Muhtarlara veda kahvaltısı

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi Başkanlığı, Namazgah Kültür Merkezi’nde düzenledikleri proğram ile aralarından ayrılan 8 muhtar için veda kahvaltısı düzenlediler

13 Mart 2019 Saat: 19:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.970 kez okunmuştur

Görevden Ayrılan Muhtarlara veda kahvaltısı
Görevden Ayrılan Muhtarlara veda kahvaltısı

Programa Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi Başkanı Mustafa Satılmış, Kurum İdarecileri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kandıra Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda muhtar katıldı. Proğram Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in konuşması ile başladı.

BAŞKAN SATILMIŞ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, uzun yıllardan beri mahallelerini en güzel şekilde muhtarlık görevlerini yerine getiren Bağırganlı, Kaymaz-Araman, Akçakese, Kabaağaç, Sepetçi, Karlı, Akbal ve Eğercili’de emekleri geçen muhtarlara teşekkür ederek, yeni göreve gelecek olan muhtarlara da şimdiden başarılar diledi.

BAYRAĞI BIRAKIRKEN YOL GÖSTERİCİ OLUN

Başkan Köken, yaptığı konuşmada” 96 köye ait bir ilçede muhtarlarımız ön plana çıkıyor.15-20 yıl görev yapmış muhtarlarımıza halkımızın teveccühü şüphesiz ki sonsuzdur. Sizden sonra gelecek muhtar arkadaşlarınıza bayrağı bırakırken yardımcı olun, yol gösterin ki sonuçta yapacağınız hizmetler bulunduğunuz mahallenin halkına yarıyor dedi. Başlayıp bitirdiğinizde güzel sonuçlar alamıyorsanız emek verdiğiniz dönemin size hiçbir katkısı olmaz diyerek, Kandıra’mıza sahip çıkarak, birlik ve beraberliği bozmadan, şehrimize sahip çıkarak işlerinizi sonlandırmanızı temenni ediyorum”. ifadelerine yer verdi.

ŞAHİN: HER ŞEYİN BİR SONU VAR

Karlı Köyü Muhtarı Recep Şahin; Uzun yıllar muhtarlık yapan Şahin, her şeyin bir sonu var diyerek bu dönem muhtarlığı bırakma kararı aldım. Görevi bırakan muhtarlara bundan sonra ki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve huzur diliyor,  yeni göreve gelecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum diyerek veda etti.

PLAKETLERİ VERİLDİ

Program sonunda veda eden muhtarlar; Recep Şahin, Hayri Çelik, Mevlit Akdeniz,Mustafa Bayram Çelik, Hüseyin Yılmaz, Bayram Küçükarıcı,Nihat Ayvazoğlu ve Salih Eren’e   plaketleri verilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑