Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Erol Ölmez;”Verilen Sözler Yerine Getiriliyor”

AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken söz verdiğimiz Pınar düzü, Duraklı, Hüdaverdiler, Ütük ve Çalyer mahallelerimizin yolları bitme aşamasında diyerek sosyal medyadan sesini duyurdu.

22 Mart 2019 Saat: 17:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.992 kez okunmuştur

Erol Ölmez;”Verilen Sözler Yerine Getiriliyor”
Erol Ölmez;”Verilen Sözler Yerine Getiriliyor”

Kandıra AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, gece gündüz demeden Kandıra merkez ve köylerinde seçim çalışmalarına Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan ve yönetimiyle aralıksız devam ederken, vatandaşın ihtiyaçlarına da çare olmayı unutmuyor. Ölmez, “Mahallelerimizin ulaşım ve yol sorunları bitme aşamasında Pınar düzü, Duraklı, Hüdaverdiler, Ütük, Çalyer bitmek üzere, sırada Yağcılar, Avdan Grup Yolu, Kurtyeri Grup Yolları, İncecik, Sofular, Sarnıçlar, Antaplı, Erikli’de en kısa sürede bitirilecektir”  sözünü verirken sosyal medyadan da bunu duyurmayı unutmadı.

ÖLMEZ’İN İŞTE O PAYLAŞIMI

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ölmez yaptığı açıklamada; “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile Kandıra Belediyemiz işbirliği ile mahallelerimizin ulaşım ve yol sorunları son hızla bitme aşamasında. Son kalan Pınar düzü, Duraklı, Hüdaverdiler,Ütük, Çalyer bitirilip Yağcılar Avdan Grup Yolu, Kurtyeri grup yolları, İncecik, Sofular, Sarnıçlar, Antaplı, Erikli en kısa süre de bitirilecektir.  Kandıra’mızda muhtarlarımız artık tarla yollarına stabilize istiyor. Yaparsa AK Parti yapar “#bizimkisibiraşkhikayesi” ömrünü milletine adamış uzun adam seninle her şeye varız”. İfadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑