Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

CHP’de Kandıra krizi çözülemedi

CHP’de Kandıra krizi yapılan tüm temaslara rağmen çözülemedi. Kandıra İlçe Başkanı ve 14 kişilik ilçe yönetimi, İl Başkanı Cengiz Sarıbay’dan randevu alarak istifalarını sunacak

8 Ocak 2016 Saat: 15:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.826 kez okunmuştur

CHP’de Kandıra krizi çözülemedi
CHP’de Kandıra krizi çözülemedi

CHP’de Kandıra krizi çözülemedi. CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol ve 14 kişiden oluşan ilçe yöneticileri istifasını en kısa zamanda İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a sunacak. Kandıra İlçe Örgütü’yle aynı kaderi paylaşan Karamürsel İlçe Örgütü ve Başiskele İlçe Örgütü ise kesinlikle istifa düşünmüyor.


HATANIN FARKINDA
Kandıra İlçe Örgütü’nün aldığı istifa kararını değerlendiren Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, “Bizim en başta söylediklerimizin arkasındayız. İl yönetim kurulu listesi ve kurultay delege listesi belirlenirken hatalar yapıldı. İl başkanı da bu hataların farkında. Fakat açılan yaraları sarmak için Sarıbay elinden geleni yapıyor. Biz bunun farkındayız. Bu sebeple Karamürsel İlçe Örgütü’nün bir kırgınlığı yok. Kandıra İlçe Örgütü’nün de istifa etmesini istemezdim” dedi.


KOŞULSUZ ŞARTSIZ DESTEK
Konuyla ilgili konuşan Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin ise ne olursa olsun İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın arkalarında olduklarını yineledi. Keskin, “Biz, Sarıbay aday olduğunda da demiştik. Koşulsuz şartsız il başkanımızın arkasındayız. Kandıra İlçe Örgütü’nün görevine devam etmesini beklerdim. Fakat bu onların kararı. Bunla ilgili bizim yorum yapmamız hoş olmaz. Ama Başiskele İlçe Örgütü’nün böyle bir düşüncesi kesinlikle yoktur” diye konuştu.


İSTİFA EDİYORUZ
CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, istifa kararının arkasında olduklarını yineledi. Şenol, “14 yönetim kurulu üyem ve ben görevimizden istifa ediyoruz. İl Başkanı Cengiz Sarıbay müsait olduğunda onunla görüşeceğiz. İstifamızı sunacağız. Kararımızdan dönme gibi durumumuz yok. Görevimizi bırakıyoruz” açıklamasında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑