Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

"Büyük Dünya’nın Küçük Kahramanları"

Kefken Şehit Oğuz Kır İlkokulu sınıf öğretmeni Serkan Akdeniz öncülüğünde “Büyük Dünya’nın Küçük Kahramanları” adlı e-twinning projesinin çalışmalarına başlandı.

15 Şubat 2021 Saat: 19:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.033 kez okunmuştur

"Büyük Dünya’nın Küçük Kahramanları"
"Büyük Dünya’nın Küçük Kahramanları"

İlçemiz ilkokullarından Kefken Şehit Oğuz Kır İlkokulu, 4/B sınıf öğretmeni Serkan Akdeniz öncülüğünde “Büyük Dünya’nın Küçük Kahramanları” e-twinning projesine ortak oldular. Proje, ülkemizin farklı şehirlerinden Kocaeli 4, Ankara 2, Manisa 1ve İstanbul 1 olmak üzere toplam 8 proje ortağı öğretmen ve 40 öğrenci ile yürütülecek.

ÇEVRE SORUNLARINA DİKKAT ÇEKİLECEK

“Büyük Dünya’nın Küçük Kahramanları” projesi ile doğayı korumak konusunda farkındalık oluşturma, öğrencilerin çevre sorunlarına karşı dikkatlerini çekerek yaratıcı çözümler bulmalarını sağlama, önce bulundukları çevreden başlayarak bireysel, bölgesel ve ulusal alanlarda duyarlılık oluşturmak hedefleniyor.

UZAKTAN ETKİNLİK

Geçtiğimiz günlerde internet üzerinden yapılan toplantıda önce projedeki öğretmenler öğrenci takımlarını tanıttıktan sonra Kefken Şehit Oğuz Kır İlkokulu öğretmeni Serkan Akdeniz öğrencilerle buz kırıcı etkinlikler gerçekleştirdi. Ayrıca "Bul Getir", "Ben varım, o yok" adlı oyunlar oynatıldı.

NİSAN AYINDA SONA ERECEK

Projede öğrencilerle birlikte “Wordart”, “Yeşeren Plastikler”, “Dünyadaki Varlıklardan Mesaj Var”, “Geri Dönüşüyorum” etkinlikleri yapılacak. Projedeki öğrenciler ortak bir ürün hazırlayacak ve proje Nisan ayında son bulacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑