Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Bülent Arınç istifa etti

Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği görevinden ayrıldığını açıkladı.Öte yandan İletişim Başkanlığı, Bülent Arınç'ın istifasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi

24 Kasım 2020 Saat: 18:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.507 kez okunmuştur

Bülent Arınç istifa etti
Bülent Arınç istifa etti

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan Bülent Arınç geçen gün katıldığı bir programda Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın tahliye edilmesi yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Arınç'ın bu açıklamaları başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin tepkisini çekmişti.

Erdoğan'ın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamaları sert bulan Arınç kendisiyle görüşeceğini belirtirken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile istifa ettiğini duyurdu.

Arınç istifasını yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. Kurul üyeliği görevinden ayrılma talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilettiğini kaydeden Arınç, "Karşılıklı iyi niyet temennileriyle helalleştik ve görevimden ayrıldım" dedi.

İletişim Başkanlığı'ndan da konuyla ilgili bir açıklama geldi. Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Sayın Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliği görevinden ayrılmayı talep etmiş, sayın Arınç'ın talebi Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kabul edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑