Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Belediye Başkanları’ndan yardım kampanyası’na destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya Kocaeli'deki belediye başkanlarından destek geldi.

31 Mart 2020 Saat: 00:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.649 kez okunmuştur

Belediye Başkanları’ndan yardım kampanyası’na destek
Belediye Başkanları’ndan yardım kampanyası’na destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yardım hesabı açıldığını bildirdi.  Erdoğan’ın bu açıklamasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’den destek geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Milli Dayanışma Kampanyası’na Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medyadan yaptığı paylaşımla; 6 aylık maaşını kampanyaya bağışladığını duyurdu. Büyükakın, yaptığı paylaşımda “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanyasına bende 6 aylık maaşımı bağışlıyorum” ifadelerini kullandı.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Milli Dayanışma Kampanyamız başlamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdogan’ın başlattığı kampanyaya Başiskele Belediye Başkanı olarak 2 aylık maaşımı bağışlıyorum” dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ise, “Milletimizin birliği ve beraberliği için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak 1 aylık maaşımı Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlıyorum. (Biz BizeYeterizTürkiyem) Bu millet tarih boyunca çok büyük badireler, sıkıntılar atlattı. Bugünleri de omuz omuza hep beraber atlatacağız inşallah.” diye belirtti.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ise, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na Kartepe Belediye Başkanı olarak bende 1 aylık maaşımı bağışlıyorum.” diye belirtti.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdogan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Derince Belediye Başkanı olarak 3 aylık maaşımla katkı sunuyorum” dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na Karamürsel Belediye Başkanı olarak bende 1 aylık maaşımı bağışlıyorum...” diye belirtti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Seçildiğimden bugüne maaşımı öğrencilerimize burs olarak dağıtıyorum. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın hassas davetine de duyarsız kalmak mümkün değil. Türkiye Bayrağı Milli Dayanışma Kampanyası'na şahsi birikimlerimden 1 maaş tutarıyla katılıyorum. Avuç açma” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına Gebze Belediye Başkanı olarak 3 aylık maaşımı bağışlıyorum” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Cumhurbaşkanımız Sayın Erdogan’ın başlatmış olduğu MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na ben de 2 aylık maaşımı bağışlıyorum. Darıca Belediyesi olarak Başkan Yardımcılarımız ve birim müdürlerimizinde katılımıyla bu kampanyaya en iyi şekilde destek vereceğiz” diye belirtti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Hiçbir virüs bizim birliğimizden, beraberliğimizden, kardeşliğimizden daha güçlü değildir. Cumhurbaşkanımız Sayın  Erdogan'ın çağrısına uyarak, şahsım 1 aylık maaşımı Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlıyorum.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑