Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Başkan Yener, Yaşlıların 7/24 Hizmetinde

Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener görev yaptığı Beylerbeyi Mahallesi'nde yaşlı vatandaşların gece gündüz demeden ihtiyaçlarını karşılıyor

26 Mart 2020 Saat: 16:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.579 kez okunmuştur

Başkan Yener, Yaşlıların 7/24 Hizmetinde
Başkan Yener, Yaşlıların 7/24 Hizmetinde

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadelede Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Sağlık Müdürlüğü koordineli bir şekilde çalışmalarını titizlikle sürdürürken, özellikle mahallelerde yaşlı vatandaşların yoğunlukta yaşaması muhtarları da harekete geçirdi. Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Beylerbeyi Muhtarı Musa Yener de bu anlamda örnek bir çalışmaya imza attı. Yener, azaları ile birlikte evden çıkması kısıtlanan mahallesinde yaşayan yaşlı vatandaşların tek tek kapısını çalarak ihtiyaçlarını sordu. 

MUHTARLARA ÇAĞRI 

Sosyal medya hesabından muhtarlara da çağrıda bulunan Başkan Yener, paylaşımına şu notu düştü; "Sokağa çıkması kısıtlanan büyüklerimiz ne kadar da 156 112 155 nolu telefonları aradığında gereken hizmet yapılsa da hatların yoğunluğundan ulaşmakta zorluklar yaşanıyor tam da bu noktada biz muhtarlara çok iş düşüyor. Çok yaşlı büyüklerimiz telefon kullanmak bile bilmeyebilir. Bizler her gün azalarımızla birlikte ulaşıp ihtiyaçlarını karşılamak durumundayız. Süreci iyi yönetmek bize vazifedir. Büyük şehirlerde yaşayan  yakınları bizlere güvebilmelilerdir. Tüm muhtar arkadaşlarımı göreve davet ediyorum. Büyüklerimizin bu süreçte gönüllerine dokunmalıyız. Kandıra özellikle  köyleri yaşlı nüfus çok fazla bir ilçe. Kalabalık il ve ilçelerden gidiş gelişleri azaltmamız gerek. Bizler aza arkadaşlarımız ile süreci iyi yönetirsek bunu başarırız. Devletimizin aldığı önlemlere de uyarsak Allah'ın izniyle bu salgın hastalıkla yapılan mücadelede galip geliriz. Haydi muhtar ve aza kardeşlerim; Kaymakamlık, Belediye Başkanlık ile koordineli bir şekilde görev zamanı diyorum, geç başlarsak yarın geç kalmış oluruz."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑