Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Turan Zoom üzerinden öğrencilere "Geleceğinizi Kandıra’da Kurun"

Kandıra’da lise öğrencilerinin başkanla yüz yüze görüşme isteğini geri çevirmeyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, lise öğrencileri ile online programda bir araya geldi

25 Şubat 2021 Saat: 10:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.483 kez okunmuştur

Başkan Turan Zoom üzerinden öğrencilere "Geleceğinizi Kandıra’da Kurun"
Başkan Turan Zoom üzerinden öğrencilere "Geleceğinizi Kandıra’da Kurun"

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan Kandıra’da bulunan lise öğrencilerinin davetiyle Zoom (online görüntülü görüşme programı) uygulaması üzerinden canlı olarak gerçekleşen lise öğrencileri kariyer günleri programına konuk oldu. Kandıra Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organize ettiği, moderatörlüğü Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdurrahman Yağcı tarafından yapılan online (çevrim içi) sohbete; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Ekiz, Kandıra Anadolu Lisesi Müdürü Taşkın Uzun ve tüm okulların 12.’inci sınıf öğrencileri katıldı.

TECRÜBELERİNİ AKTARDI
Sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen aynı zamanda sohbet etkinliği olarak planlanan online programda 70 öğrenci ile online ortamda yüz yüze görüşen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, lise öğrencilerinin talep ve temennilerini dinledi. Sohbet muhabbet ortamında samimi bir atmosferde geçen Zoom platformundaki söyleşi de iş hayatından belediye başkanlığına uzanan yolda yaşadıklarını, gençlerden beklentilerini aktaran Turan, ‘’ Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerle sohbet etmekten büyük mutluluk duyuyorum’’ dedi.

GELECEĞİNİZİ KANDIRA’DA KURUN
Bir siyasetçi ve belediye başkanı olmaktan ziyade bir abi olarak gençlere yönelik tavsiyelerini aktaran Başkan Turan, hayata atılmaya bir adım kalan lise öğrencilerine ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Gençlerin Kandıra’da kalmasını istediklerini ve bunun için çalıştıklarını ifade eden Turan, ‘’ Aldığınız eğitimi Kandıra’nın istikbali ve geleceği için burada değerlendirmenizi istiyoruz. Beş yıl sonrasının Kandırası çok daha farklı olacak. Kandıra’yı geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Bu anlamda biz üstümüze düşen ne ise yapmaya size her türlü desteği vermeye hazırız. ‘’ dedi.

Başkan Turan katılımcılara telefon numarasını verdi. Lise öğrencileri de sohbet ve ilgisi için Başkan Turan’a teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑