Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Av. Cemile Açıkgöz Kulaç Kandıra'ya aday

Kandıra’nın başarılı avukatlarından, Kandıra Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Av. Cemile Açıkgöz Kulaç, belediye başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı.

14 Kasım 2018 Saat: 01:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.305 kez okunmuştur

Av. Cemile Açıkgöz Kulaç Kandıra'ya aday
Av. Cemile Açıkgöz Kulaç Kandıra'ya aday

Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylığı için daha önceden ismi geçen Kandıra’nın başarılı avukatlarından Cemile Açıkgöz Kulaç’ta bu gün ilçe başkanlığında Erol Ölmez’e başvuru dosyasını teslim etti. Av. Cemile Açıkgöz Kulaç, Kandıra’da AK Partinin sekizinci aday adayı oldu. Halen AK Parti Kandıra İlçe Başkan Yardımcılığı ve Kandıra İlçe Seçim Kurulu üyeliği görevini ifa eden Av. Cemile Açıkgöz Kulaç’ı başvurusunda ilçe teşkilatında kurucu yönetim kurulu üyeliği ve 2004-2009 yılları arasında İl Genel Meclis Üyeliği ve bir dönem ilçe teşkilatında İdari ve Mali İşler Başkanlığı yapan eşi Kandıralı işadamı Sertan Kulaç’ta yalnız bırakmadı.

Av.Cemile Açıkgöz KULAÇ kimdir?
1979 Kandıra’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kandıra’da tamamlayan Kulaç, liseyi birincilikle bitirdi. 1996 yılında Türkiye 523.’üncüsü olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Cemile Kulaç, 2003 yılında avukatlık stajını tamamlamasının ardından 2004 yılında Kocaeli Barosunda serbest avukatlık yapmaya başladı. 2004 yılında AK Partide siyasi hayatına başladı. 2004 yılı Mahalli İdareler seçiminde İlçe Seçim Kurulu üyeliği, 2005 yılında AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatında Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu başkan yardımcılığı, 2006 yılında Seçim İşleri Başkanlığı yaptı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑