Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Genel

Ankara’da Kocaeli’yi Kandıralı Hande Genç Temsil Etti

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’nde, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Kandıralı Hande Genç, Başbakan Davutoğlu ve eşine Kocaeli’nin sembolü olan pişmaniye hediye etti

6 Aralık 2015 Saat: 12:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.156 kez okunmuştur

Ankara’da Kocaeli’yi Kandıralı Hande Genç Temsil Etti
Ankara’da Kocaeli’yi Kandıralı Hande Genç Temsil Etti

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede Kocaelili kadınlar da yerini aldı. Kocaeli ve tüm ilçelerinden kongre için otobüslerle Ankara’ya giden kadınlar, birbirinden farklı sürprizlerle yerlerini aldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu’nun salona girmesiyle Kocaeli kadınları, Kandıra’nın yöresel kıyafetleri ile dikkat çekti. Kandıra eski Belediye Başkanı İsmail Genç’in kızı, Kocaeli İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hande Genç bir sepet dolusu ilimizin sembolü olan pişmaniyeyi Başbakan Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’na ikram etti. Başbakan ve eşi Kandıralı Hande Genç’e teşekkür ederek anı ölümsüzleştirerek fotoğraf çektirdi. Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek ve ekibi, her daim sloganlarla salondaki coşkuyu da artırdı. Ankara’da Kocaeli kadınlarını Kandıralı Hande Genç’in temsil etmesi bizleri ayrı onurlandırdı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Kakas Artvinli 08.12.2015 03:42
Kandıranın nasıl bir tek yöresel giysisi var anlayamadım Kandırada Manav,Çerkes,Gürcü,Laz,Karadenizli vs halklarda var ve bunların kültürleride birbirinden farklı Kandıra yöresel giysisi diyorsanız görünen kıyafet öyle sanıyorum manav kıyafeti Kandıra Manav halkı giysisi diyin.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑