Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Acurman; “Kandıra’yı yok sayamayacaklar”

Kandıra mitinginde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Anıl Acurman, “Artık Kandıra’yı ellerinin tersiyle itemeyecekler. Artık Kandıra şarkı dinlemeyecek, şarkı söyleyecek” dedi.

20 Haziran 2018 Saat: 16:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.148 kez okunmuştur

Acurman; “Kandıra’yı yok sayamayacaklar”
Acurman; “Kandıra’yı yok sayamayacaklar”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kandıra Çarşı Mahallesi İnönü meydanında gerçekleşen mitingine CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan, Milletvekili Adayları Mühip Kanko, Anıl Acurman, Ebru Küçükaydın, Yeşim Akpınar, Orkun Utkubaş, İsmail Demir, Nilgün Aydın, Tuğman Kayalı, Zeynep Çiğdem Canbaz, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İlçe Başkanı Gülay Vurmaz Eyisabuncular, Kandıra eski belediye başkanları Kenan Evin ve Mustafa Öğren, eski ilçe başkanları Sevim Deren, Kenan Çapraz, Recep Şenol ve Muzaffer Yağız, il ve ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili katılım sağladı.

25 HAZİRAN’DA GÜNEŞLİ BİR SABAHA UYANACAĞIZ

İl Başkanı Cengiz Sarıbay, mitingde yaptığı konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin bir siyasi partinin iktidara gelme seçimi değil, Türkiye’nin idaresine egemen olacak fikrin seçimi olduğunu söyledi. Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise, “İnşallah sizlerin desteğiyle 25 Haziran sabahı bu ülkenin dağlarına çiçekler açacak. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında güneşli bir sabaha uyanacağız. İktidarın 2023 hayalleri hayaldi, hayal kalacak. Söz veriyoruz, bu ülkede yatağa aç giren çocuk olmayacak, yoksulluğu bitireceğiz. Bu ülkede insanca, kardeşçe, birlik içinde yaşayacak ve geleceğimize sahip çıkacağız” dedi.

ÜLKENİN TAPUSUNU İSTİYORLAR

Milletvekili Tarhan ise sözlerine “Kandıralıları çok seviyorum” diyerek başladı. Ardından hükümete yüklenen Tarhan, “8 yıldır her sene miting yapıyoruz. Çünkü bugünkü iktidar sizin verdiğiniz oyları beğenmiyor. OHAL var, istedikleri kanunu çıkarıyorlar. Memurlarımız akşam yatıyor sabah nereye gideceği belli değil. Öğretmenlerimizi, emniyet güçlerimizi sürüyorlar. İstediklerini yapıyorlar. Ama yetmiyor, bu ülkenin tapusunu istiyorlar. Kandıra buna izin vermez. 24 Haziran’da tek hedefimiz var; bu topraklarda yetişen pırıl pırıl öğretmenimiz Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak için sandığa gideceğiz” dedi.

KANDIRA ARTIK YOK SAYILMAYACAK

Son olarak söz alan CHP’nin 5’nci sıra Kocaeli Milletvekili Adayı Kandıralı Anıl Acurman, “Öncelikle Kandıralıları temsil etmekten çok büyük gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Her yerde Kandıra’nın ismini bağıra çağıra söylüyoruz. Biz diyoruz ki artık Kandıra’yı ellerinin tersiyle itemeyecekler. Artık Kandıra şarkı dinlemeyecek, şarkı söyleyecek diyoruz. Hangi köye, hangi bölgemize gidersek gidelim sıkıntımız aynı. Artık çiftçiliğimizi, hayvancılığımızı geri istiyoruz. Genç kardeşlerim Kandıra’da iş bulsun istiyoruz. Bunun için yola çıktık. Ben genç kardeşlerimizin öncüsü olmaya talibim. Bugün iktidar partisinin ilk 13’ünde bir tane Kandıralı aday yok. Seçilecek yerde bir tane genç aday yok. Artık yok sayılmayacağız. Artık bir ve beraber olacağız ve Kandıra’yı yeniden var edeceğiz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑