Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

65 Yaş Üzeri Ve 20 Yaş Altına İzin Çıktı!

65 yaş üstü ile 20 yaş altı vatandaşlar için sokağa çıkma kısıtlaması günlerinden birinde 4 saat sokağa çıkma izni verildi.

4 Mayıs 2020 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.325 kez okunmuştur

65 Yaş Üzeri Ve 20 Yaş Altına İzin Çıktı!
65 Yaş Üzeri Ve 20 Yaş Altına İzin Çıktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından normalleşme planını açıkladı. Erdoğan’ı açıklamasında, 65 yaş üstü ile 20 yaş altı vatandaşlar için sokağa çıkma izni verildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması şöyle; “Mayıs- Haziran ve Temmuz ayına yayarak yapıyoruz. Fiziki mesafenin korunması, maske kullanımına devam edilmesinin, temizlik kurallarına sıkı şekilde riayetin bu sürecin vazgeçilmezi olduğunu tekrar çiziyorum.

Mayıs ayı normalleşme planında Sağlık Bakanlığımız ülkemizdeki tüm sektörlerde normalleşme sürecinde uygulanacak rehber dökümanlar hazırlayarak ilgili kurumlara göndermeye başladı.

İlk müjdemiz 65 yaş üzeri ile 20 yaş altı vatandaşlarımızadır. 65 yaş üstü gruba ilk etapta sokağa çıkma sınırlandırılması günlerinin birinde ve 4 saat süreyle yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkabilme imkanı getiriyoruz. İlk uygulamayı bu hafta sonu Pazar günü saat 11.00 ile 15.00 arası gerçekleştiriyoruz.

20 yaş altında iki grup halinde uygulayacağız. 0-14 yaş grubu 13 Mayıs çarşamba günü 11.00 ile 15 arasında tahditli olarak dışarı çıkabilecek.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑