Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

“Zorba” Fırtınası Kandıra’yı Etkiledi

Yunanistan'da "Zorba" olarak anılan tropikal fırtına, yön değiştirdi. Fırtına Kocaeli’yi kısmen teğet geçti. Kandıra’nın kuzey kısmına şiddetli yağış nasibini alırken doğu ve iç kesimlerine nedeyse yağış dahi d

30 Eylül 2018 Saat: 14:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.404 kez okunmuştur

“Zorba” Fırtınası Kandıra’yı Etkiledi
“Zorba” Fırtınası Kandıra’yı Etkiledi

Yunanistan, dün "Zorba" adını verdikleri tropikal fırtına ile tanıştı. 11 metreyi bulan dalgalar ülkenin güneydoğusunda önemli hasara neden oldu. Zorba, ülkenin güneydoğusunda rüzgâr, şiddetli yağmur, toprak kayması ve dev dalgalarla etkisini hissettirdi.  Ülkemizde kırbaç olarak adlandırılan fırtınanın kıyı Ege, İstanbul ve ilimizde şiddetli yağış ve fırtına ile kısmen etkilendi. İlçemizin Seyrek, Kurtyeri, Pınardüzü gibi kuzey bölgesinde şiddetli yağıştan nasibini alırken doğu ve iç kesimlerine yağış neredeyse hiç düşmedi.

 

KANDIRA'NIN KUZEYİNDE YAĞIŞ ETKİLİ OLDU 

İlçede sabah saatlerinde etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle Kanlıdere'nin taşması sonucu bazı tarım alanları su altında kaldı. Kışla Mahallesi'nde Kışla Köprüsü ile bazı cadde ve sokaklarda ise ulaşım bir süre aksadı. Öte yandan Seyrek, Pınardüzü ve Kurtyeri bölgelerinde yağış nedeniyle kısmı taşmalar yaşanırken trafik kontrollü olarak sağlandı. Sahil kesimlerinde bulunan tatilciler yağış nedeniyle zor anlar yaşadı.  Kocaeli Büyükşehir ile Kandıra Belediyesi ekipleri, su baskınlarının yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑