Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Zincir Marketler Kandıra’ya İlgi Gösteriliyor

Gerek şubeleşme gerekse de sattıkları ürünlerle dikkat çeken zincir marketler yeni şubeler açmaya devam ediyor. Kentte hizmet veren 6 zincir market 7 ayda toplam 100’ün üzerinde yeni şube açtı.

7 Ağustos 2023 Saat: 09:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.661 kez okunmuştur

Zincir Marketler Kandıra’ya İlgi Gösteriliyor
Zincir Marketler Kandıra’ya İlgi Gösteriliyor

Türkiye çapında hizmet veren BİM, A-101, ŞOK, Migros, CarrefourSA ve Hakmar kentin pek çok ilçesinde hizmet veriyor. Geçtiğimiz yılın aralık ayında toplam 1161 şubesi bulunan zincir marketler 7 aylık aranın ardından şube sayılarını artırdı. 7 aylık süreçte toplam 106 yeni şube daha açan zincir marketlerin şube sayısındaki artış oranı yüzde 9,13 olarak gerçekleşti. Yaklaşık olarak ayda 15 yeni şube açan marketlerin Kocaeli’de daha fazla şube bulundurmayı tercih ettikleri ilçe Gebze olsa da Migros, diğer zincir marketlerden farklı olarak İzmit’te daha fazla şube bulunduruyor.

EN FAZLA ŞUBEYİ A-101 AÇTI
7 aylık süreçte kente en fazla şube açan zincir market, 34 yeni şubeyle A-101 oldu. En fazla şube bulundurduğu ilçe Gebze olan A-101’in en fazla şube açtığı ilçe de 9 yeni şubeyle yine Gebze oldu. A-101’in ardından kente en fazla şube açan zincir market, 28 yeni şubesiyle BİM oldu. BİM’in en fazla yeni şube açtığı ilçe, 14 şube ile Darıca olarak kayda geçti. Bu 2 zincir marketin ardından 19 yeni şube ile en fazla şube açan ŞOK market oldu. ŞOK’un en fazla yeni şube açtığı ilçe ise 7 şube ile Kandıra oldu. ŞOK’un Kandıra’da 6 olan şube sayısı 13’e yükseldi.

KANDIRA’YA İLGİ GÖSTERİLİYOR
Yaz aylarının gelmesi ve insanların sıcaklardan kaçınmak için tercih ettiği merkezlerden biri haline gelen Kandıra, zincir marketlerin de yeni gözdesi haline geldi. 2022 aralıktan 2023 temmuz ayına kadar olan dönemde zincir marketler Kandıra’da da pek çok şube açtı. Kandıra’da HAKMAR şube sayısını 5’ten 6’ya, A-101 ise Kandıra’daki şube sayısı 10’dan 11’e çıkardı. Migros hiç şubesi bulunmayan Kandıra’ya 7 aylık dönemde 7 şube açtı. Geçen sürede Kandıra’ya 16 yeni zincir market şubesi daha açılmış oldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑