Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Zabıta memuruna mesai zammı

Kandıra Belediye Meclisi, 320 TL olan zabıta personeli maktu mesai ücretini 2019 yılı için 370 TL olarak ödenmesine karar verdi.

15 Ocak 2019 Saat: 18:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.300 kez okunmuştur

Zabıta memuruna mesai zammı
Zabıta memuruna mesai zammı

Kandıra Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ikinci oturumunda komisyonlara havale edilen gündem maddeleri görüşüldü. Buna göre birinci oturumda görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen meclis üyeleri huzur haklarının belirlenmesi gündeme geldi ve komisyon raporuna göre belediye başkanına ödenen aylık brüt ödeneğin günlük tutarının 3/1 oranında ödenmesi oy birliğiyle kabul edildi. Ardından başkan yardımcısı aylık ödeneğinin belirlenmesi görüşüldü ve komisyonun belediye başkanına verilen ödeneğin 3/2’si oranında aylık ödenek verilmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi.

ZABITANIN MESAİ ÜCRETİNE 50 TL ZAM

Belediyede sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretinin tespit edilmesi de görüşülerek komisyonun yüzde 10,73 oranında arttırılarak ödenmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca komisyon 320 TL olan zabıta personeli maktu mesai ücretini 2019 yılı için 370 TL olarak ödenmesine karar verdi. İlgili madde oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca ek gündem maddesi olarak meclise sunulan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Bağırganlı Mahallesi için hazırlanıp bir ay süreyle askıya çıkarılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planının ilan süresinin dolduğunu, bu süre içerisinde müdürlüğe gelen itiraz dilekçelerinin değerlendirilmesi için meclisten yetki istendi. İlgili madde oy birliğiyle İmar Komisyonu’na havale edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑