Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

YRP Büyükşehir adayından skandal sözler!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi YRP Başkan Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, YRP Kocaeli Kasım Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda konuştu. Aydal "Devlet yönetiminde yer almış biri bir kenti nasıl yönetir, bunu göstereceğiz" dedi.

2 Ocak 2024 Saat: 04:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 634 kez okunmuştur

YRP Büyükşehir adayından skandal sözler!
YRP Büyükşehir adayından skandal sözler!

YRP Kocaeli İl Başkanlığı Kasım Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nı gerçekleşti. Kocaeli Kongre Merkezi'ndeki toplantı YRP Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan ev sahipliğinde yapıldı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi YRP Başkan Adayı Doğan Aydal da toplantıya katıldı. Toplantıda YRP Genel Merkez Karar Yürütüme Kurulu (MKYK) Üyesi Mehmet Aras, YRP Belediye Başkan Adayları Levent Gödek, Gökhan Açık, Hacı Latif İşçen, Ahmet Eren, YRP İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri ve partililer katılım sağladı. Toplantıda Ali Taştan ile Mehmet Aras'ın konuşmaları sonrası Doğan Aydal konuştu. Aydal, kendisine yönetilen soruları yanıtladı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydal, Kocaeli'yi kazanacaklarını ifade etti. YRP Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla toplantıya katılmadı.

TÜM ADAYLARIMIZLA KAPI KAPI GEZECEĞİZ
YRP Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Kocaeli'miz 2 milyon 200 bin nüfusa sahip bir il ve bu ilde tüm adaylarımızla kapı kapı gezeceğimiz, vatandaşı Milli Görüş Belediyeciliği ile yeniden bir araya getireceğiz. Şehitlerimize minnettarız, Allah aileleri başta olmak üzere tüm milletimize sabırlar versin. Başımız sağolun. Filistin'de insanlar eziyet altında ve ümmet olarak sadece izliyoruz. Bunu değiştireceğiz. Bugüne kadar Derince, Körfez, Kandıra ve Gölcük Belediye Başkan Adaylarımızı açıkladık.

KADIN KOLLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Doğan Aydal hocamız oldu. İlerleyen günlerde tüm belediye başkan adaylarımızın belli olmasıyla birlikte seçimlere kadar durmadan çalışacağız. Kadın Kollarımızı tebrik ediyorum, tüm il kadın kolları teşkilatlarımız arasında hep birinci olarak bizleri onurlandırıyor. Yeni dönem için bütçe yapıldı, 5 milletvekilimizle bütçeye onay vermedik. Bütçedeki faiz ödemeleri milletimize yük olmakta, emeklinin hali ortada."

NECMETTİN ERBAKAN OLAMAZSIN
Geçmiş dönem YRP Kocaeli İl Başkanı ve Genel Merkez MKYK Üyesi Mehmet Aras ise yaptığı konuşmada "Partimizin kapatılmasına, üzerimize tankların sürülmesi rağmen bizimle olan dava arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum. Ben 80 yaşındayım, 100 yıl içerisinde 46 devlet adamı geldi. 46 devlet adamı arkasından tek dua edilen adam Prof. Dr. Necmettin Erbakan'dır. Her şey olabilirsin ama Necmettin Erbakan gibi adam olamazsınız. Seçimler geldi, önümüzde zor günler var.

SEÇİMLERE 90 DEĞİL, 60 GÜN VAR
Seçimlere 90 takvim günü var ama aslında 60 gün var çünkü mart ayı Ramazan Ayı Kahvehane kapalı, insanlar evlerinde. Geçmişte bu kentte 18 belediye kazandık. Bizim bir an önce tüm adayları ilan edip, araziye inmemiz gerek çünkü 'Erken kalkan yol alır' derler. Az ve öz vatandaşın kolay anlayacağı ifadelerle çalışacağız. Sayfaları dolduracağız. El ilanlarını kahvehanelere, bakkal ve marketlere asacağız. Şimdiden seçilecek tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz tüm ilçe ve büyükşehir belediyesini alacağız. Allah’ın izniyle geliyoruz." dedi.

İLÇELERİNDE YAŞANAN SORUNLARI BİLİYORUZ
YRP Genel Başkanvekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi YRP Başkan Adayı Doğan Aydal ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Erbakan hocamı anıyor ve devlet terörü suçu işleyen İsrail'i kınıyorum. Sanmayın ki 'Hadi Kocaeli'den başkan adayı olayım' diyerek aday olmaya karar verdik, bu kadar partimiz kurulduğu gün alındı. Kocaeli'yi biliyor ve tanıyorum. Bu ilin, ilçelerinde yaşanan sorunları biliyoruz. Ta ki köpek sorununa kadar biliyor ve çözüm nasıl olacak üzerine çalıştık. 'Bugüne kadarki başkanlar kötü çalıştı' demiyoruz ama devlet yönetiminde yer almış biri bir kenti nasıl yönetir, bunu göstereceğiz.

KOCAELİ'DE ADİL BİR DÜZEN KURACAĞIZ
Ben trilyonlar yönettim ve o paraları yönetirken oturduğumuz koltuktan kalktıktan sonra şükürler olsun arkamızdan kötü bir söz duymadık. Büyük kitleleri, gençleri etkileyecek noktadan çalışmaya başlayacağız. Kuzey Marmara'ya paralel bir hat belki yapmayacağız ama bu kent insanı ne isterse onu yapacağız. Kocaeli'de adil bir düzen kuracak, kent insanın öncelikleriyle hareket edeceğiz. Ben geldiğimden beri bazı yazılar yazılıyor, 'Aydal İsrail' de doğum kutladı', kardeşim Kudüs ne zamandır İsrail toprağı? Ayrıca doğum günü kutlama meraklısı değilim ama orada biri bunu organize etti. Böyle dedikodularım önemi yok. Ayrıca ben bürokraside, devlet içerisinde görev almış biriyim, İsrail' e de gitmem normal bir şey.

AYDAL'DAN SKANDAL SÖZLER
Bu kentteki fabrikaların taktığı filtrelerin sülfür harici gazları tutmadığını biliyoruz. 'Bu kente Marina yapıyorum' demekle olmaz. Aylardır, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan bir ekiple bu kentin sorunlarının çözümü için çalışıyorum. Biz yanlışa yanlış demek için de buradayız. Pek çok beklenti var ama biz geçici bir işbirliği yaptık. Bu noktada bizden rektör olmayı istemeyin, bir polisi bir yere atama konusunda yardım istemeyin. Biz Kocaeli'yi inşallah alacağız. İki saniye düşünün Kocaeli'de başkan adayı neden ilan edilmedi. Bu kentte gerçekten Kocaelili var mı? Herkes 'Keşke aday Kocaelili olsaydı' diyor. Ayrıca benim Başiskele'de de adresim var. Biz Kocaeli'yi biliyoruz, bize güvenin.

ÖNCE İNSANIMIZI YAŞATACAĞIZ
Sanayiyi kalkındırmak zorundayız ama sanayiciler de Kocaelili’nin havasını kirletemez çünkü biz geleceği çocuklardan emanet aldık. Yeraltı suları çok önemli. Deprem öncesi bu su kaynakları bulanır, kimyası değişir. Biz bunları kullanacağız, bedeli ne olursa olsun bunu yapacağız. Ülke ekonomisinin yüzde 70 Kocaeli, İstanbul, Bursa hattında, bu hatta deprem olursa ve sanayi çökerse ülke ekonomisi zora düşer. Biz önce insanımızı yaşatacağız, sonra para diyeceğiz. Kocaeli'de 50-100 kişinin deprem anında toplanacağı alan yok. Önceki başkanlardan da bir şeyler öğreneceğimiz."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑