Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Yıllar önce sevindirdiği bir öğrenciden vefa örneği

Kandıra’nın tanınan ve sevilen isimlerinden Mehmet Ateş, yıllar önce sevindirdiği bir öğrencinin hediyesi ile duygu dolu anlar yaşadı.

15 Mart 2022 Saat: 23:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.838 kez okunmuştur

Yıllar önce sevindirdiği bir öğrenciden vefa örneği
Yıllar önce sevindirdiği bir öğrenciden vefa örneği

Kandıra’da 25 yıldır hamallık yaparak geçimini kazanan ve her ay bir günlük kazancını bir hayır kurumuna bağışlayan Klas Hamal lakaplı Mehmet Ateş, yıllar önce sevindirdiği bir öğrencinin sürpriziyle karşılaştı. Geçmiş yıllarda bir öğrenciyi okuldaki başarısından ötürü küçük bir hediye ile ödüllendiren Mehmet Ateş, yıllar sonra aynı öğrenci Tuğçe Doğan tarafından unutulmadı. Okulunu bitirip işe başlayan ve ilk maaşıyla vefa örneği göstererek Mehmet Ateş’e takım elbise alan Tuğçe Doğan, Ateş’e duygu dolu anlar yaşattı.

VEFA NEDİR?
Her ayın belirli bir gününü önceden belirlediği hayır kurumlarına ayıran ve yıllardır bu alışkanlığından vazgeçmeyen Mehmet Ateş, duygularını şu sözlerle ifade etti; “Vefa nedir? Yıllar önce okuldaki başarısından dolayı küçük bir hediye ile ödüllendirilen bir öğrenci düşünün. Yıllar sonra bir işe başlamış ve ilk aldığı maaşıyla kendisine okul başarısı dolayısıyla küçük hediye alan ve bu olayı çoktan unutmuş olan hamal amcasını unutmayan saygılı, vefakar, yüreği güzel Tuğçe Doğan yeğenime hediyesi için cani gönülden teşekkürlerimi sunarım. Seni bu şekilde yetiştiren başta baban Necati Doğan annen Melahat Doğan ve üzerinde emeği geçenleri tebrik ederim. Bahtın her daim açık olsun vefalı yeğenim.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑