Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Röportaj

Yıldızlı, “Kimsenin şüphesi olmasın, Millet İttifakı’nın iktidarlığı geliyor”

CHP Kocaeli 2. sıra Milletvekili Adayı Harun Özgür Yıldızlı, “Kimsenin şüphesi olmasın, bahar geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı’nın iktidarlığı geliyor” dedi.

26 Nisan 2023 Saat: 18:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 785 kez okunmuştur

Yıldızlı, “Kimsenin şüphesi olmasın, Millet İttifakı’nın iktidarlığı geliyor”
Yıldızlı, “Kimsenin şüphesi olmasın, Millet İttifakı’nın iktidarlığı geliyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli 2. sıra Milletvekili Adayı Harun Özgür Yıldızlı, 11. sıra Milletvekili Adayı Hülya Güreli Yolcubal, CHP Kandıra ilçe başkanı Gülay Eyisabuncular, CHP Kocaeli milletvekili aday adayı Mehtap Memiş ve beraberindeki partililer gazetemizi ziyaret etti. Kendileriyle hoş sohbet eşliğinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala yoğun bir şekilde saha programlarını sürdüren partililer, vatandaşın ilgisi ve desteğinden memnun olduklarını söylediler.

“BU SEÇİM ALINACAK”

Vatandaşın değişime ihtiyaç duyduğunu söyleyen CHP Kandıra ilçe başkanı Gülay Eyisabuncular, “Bugün iki muhtarlar derneğini de ziyaret ettik. Burada daha şimdiden bizlere güven duyup ‘bizlerin şu sorununu çözsen çözsen sen çözersin’ diyerek vekil adaylarımıza bir sürü sorun yansıttılar. Bunun bir kalite ve güven göstergesi olduğunu düşünüyorum. Bakın güneş de açmaya başladı, baharın takır takır geldiğini düşünüyorum. Bu seçim alınacak. İnsanların artık değişime ihtiyacı var. Seçilecek vekillerimizin de Kandıra’yı, Kocaeli’yi ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Çok değerli insanlarla, çok değerli projelerle yola çıktık, geliyoruz” dedi.

“KÖYLÜLERİMİZİ YENİDEN MİLLETİN EFENDİSİ YAPMAK İSTİYORUZ”

11. sıra Milletvekili Adayı Hülya Güreli Yolcubal ise yaptığı konuşmasında, “Kandıra dağınık da olsa en fazla köy yapısına sahip olan bir ilçemiz. Buradaki tüm örgütlerin ulaşım anlamında işi çok zor ama biz Kandıra’nın sorunlarına çok hakimiz. Bizler Atatürk’ün ‘köylü milletin efendisidir’ sözünün üzerinden gelen örgütçüleriz. Bizler köylülerimizi yeniden milletin efendisi yapmak istiyoruz. Şu anda bizim çiftçilerimiz ciddi anlamda sıkıntılar yaşıyor” dedi.

HALKIMIZ EMİN OLSUN

Milletvekili aday adayı olan ancak sıralamaya giremeyen Kandıralı Mehtap Memiş ise konuşmasında, “Kandıra’mızdan bir temsilci olmak adına aday olmuştum ancak sıralamada yer alamadım. Olsun, hiç önemli değil. Kandıra’yı çok iyi bilen, örgütün içinde yıllarca gayret göstermiş ve Kandıra’ya hakim olan Hülya ve Harun beyin ve diğer vekillerimizin kapısını bir Kandıralı olarak her zaman çalabileceğimizden eminim. Dolayısıyla halkımız da emin olsun” dedi.

MİLLET İTTİFAKI’NIN İKTİDARLIĞI GELİYOR

Her zaman ulaşılabilir olacaklarını vurgulayan CHP Kocaeli 2. sıra Milletvekili Adayı Harun Özgür Yıldızlı, “Kocaeli’nin tüm problemlerine hakimiz. Daha önce il başkanıydım ve çok uzun süre örgütte görev aldım. Kocaeli’nin 472 mahallesinin sorununu birebir biliyorum. Vatandaşlarımız hiç düşünmesin. Ulaşılabilir olacağız. Vatandaşlarımızın ‘bizim çocuk’ diyebilecekleri kişileriz. Bizim iktidarlığımızda kimseyi ayırmayacağız. Herkesin siyasi görüşüne saygı duyacağız. Bu ülkeyi kurallarla, liyakatle yöneteceğiz. Kişiye özel kanun kural olmayacak. Adalet olacak, hukuk tesir edecek, güven olacak, kimsenin şüphesi olmasın. Bahar geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı’nın iktidarlığı geliyor. Bu iktidarda tüm yurttaşlarımız huzur içinde yaşayacak. Çocuklarımız yatağa aç girmeyecek. Üniversite öğrencisi mezun olduktan sonra 4 yıl evde oturmayacak. Torpil ortadan kalkacak herkes rahat edecek. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Türkiye’den giden doktorlarımız, öğrencilerimiz, yatırımcılarımız geri dönecek. Cumhuriyet kazanımları yeniden kazandırılacak. Çiftçimiz, esnafımız rahat edecek” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑