Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Yeni Belediye Hizmet Binası Hızla Yükseliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için yeni ve modern bir hizmet binasını hayata geçirecek çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

25 Kasım 2018 Saat: 17:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.499 kez okunmuştur

Yeni Belediye Hizmet Binası Hızla Yükseliyor
Yeni Belediye Hizmet Binası Hızla Yükseliyor

Vatandaşlara kaliteli ve hızlı hizmet ağının ulaşmasını önemseyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’ya yeni ve modern bir belediye binası kazandırıyor. Faaliyette olan belediye binasının birimlerinin farklı yerlerde yer almasından dolayı vatandaşların yaşadığı karışıklıkların önüne geçmeyi hedefleyen Başkan Köken, “Biz vatandaşlarımıza hizmet etmeye, onların hizmetkarı olmaya talibiz” dedi.

İlçeye yeni bir ivme kazandıracak olan belediye hizmet binasının yapımını hızlandıran ekipler,  çalışmaların kısa süre içinde hizmete dönüşmesi için canla başla çalışıyor. Kış aylarına rağmen devam eden çalışmaların tamamlanmasının ardından büyük ve geniş hizmet alanlarına kavuşacak olan Kandıra, hizmetlerin bir arada toplanmasıyla da büyük kolaylık yaşayacak.

TÜM HİZMETLER TEK ÇATIDA TOPLANIYOR

Eski hastane binasının yerinde inşaat çalışmaları devam eden belediye hizmet binası ilçenin merkezinde yer alacak. Hizmetlerin tek çatı altında toplanması ise vatandaşların ihtiyaçları olan konularda kolaylıkla bilgi almasını sağlayacak. Kazı çalışmaları devam eden belediye hizmet binasının tamamlanmasının ardından yepyeni modern bir binaya kavuşacak olan vatandaşlar, hızlı ve kaliteli hizmet ağından yararlanacak.

DAHA DİNAMİK, DAHA GÜÇLÜ

“Hemşerilerimize hizmet etmek için ekimizle beraber aşk ile çalışıyoruz” diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Geldiğimiz noktada tek çatı altında daha hızlı dinamik ve güçlü bir şekilde halkımıza hizmet edeceğiz. Kamu hizmetlerinin verileceği bir yere ihtiyacımız vardı. Belediyemiz hizmetlerimizi en güzel şekilde buradan sürdüreceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑