Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Vekillerden Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır hayırlı olsun temennisinde bulundu

16 Nisan 2019 Saat: 22:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.326 kez okunmuştur

Vekillerden Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Vekillerden Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Kandıra Belediye Başkanı seçilen Adnan Turan yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşıyor. Tebrik etmeye gelen vatandaşlar nedeniyle Turan’ın makamı bir an olsun boş kalmazken, gönderilen tebrik çiçekleri nedeniyle de makamı ve başkanlık katı adeta çiçek bahçesine döndü. Kandıra Belediye Başkanlığı görevine yüksek bir oy oranı ile seçilmesinin ardından mazbatasını alan Turan’ın makamından ziyaretçi eksik olmuyor. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır, Belediye Başkanı Adnan Turan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Hoş sohbetin ardından çiçeği burnunda Belediye Başkanı Adnan Turan ziyaretlerinden ötürü AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır’a teşekkür etti.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Makam kapısı sürekli açık olan Belediye Başkanı Adnan Turan’ı ilçe protokolü başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve partililer yalnız bırakmıyor. Konukları ile yakından ilgilenen ve tebrikleri tek tek kabul eden Belediye Başkanı Adnan Turan, “Ziyaretinizle bizleri çok mutlu ettiniz. Bize duyduğunuz güven ve teveccüh çalışma şevkimizin daha da artmasına neden olacaktır. En kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağım” dedi. Adaylık sürecinde kendisine gösterilen teveccühün sandığa yansıması sonrası belediye başkanı seçilmesi ile Kandıra’yı hep birlikte yönetme hedefinde olduklarını kaydeden Turan, “Kandıra için hazırladığımız projelerimizi şeffaf bir yönetim anlayışı ile sizinle beraber gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑