Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Vali Yavuz’un Kandıra çıkarması

Vali Seddar Yavuz, Kandıra’daki yoğun programında birçok ziyaret gerçekleştirerek Kandıra’da ayak basılmamış yer bırakmadı

8 Ocak 2021 Saat: 02:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.973 kez okunmuştur

Vali Yavuz’un Kandıra çıkarması
Vali Yavuz’un Kandıra çıkarması

Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal’ı ziyaretle başlayan programda Vali Yavuz, Kaymakam Ünal’dan ilçenin asayiş, eğitim, sağlık ve ulaşım yönünden mevcut durumunu içeren brifing aldı. Vali Yavuz, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, kurum müdürleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.

“MİLLETE HESAP VERECEĞİZ”
Milletimizin bir çalışanı olduğumuzu kabul etmemiz gerektiğini belirten Vali Yavuz; “Evvelden kutsal devlet vardı. Devlet ne yaparsa haklıydı. Bizler bu ülkede görevlerimizi artık eskisi gibi yapamayız. İşin doğrusu bu Aziz Millet patron bizler milletin çalışanıyız. Artık eski zihniyet bitti, bunu hepimizin görmesi lazım. Memur olacaksanız bunları kabul edeceksiniz. Eskiden kutsal devlet varmış şimdi ise kutsal vatandaş var. Ben size kendi düşüncelerimi değil durum tespiti yaparak konuşuyorum. Şimdi devlet hesap verecek, devlet adına yetki kullanan herkes millete hesap verecek. Hepimiz millete hesap vereceğiz” dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, daha sonra Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı ziyaret etti. Yavuz ve beraberindekiler daha sonra Kandıra Çarşı Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Pandemi kurallarına da dikkat çekip maske de dağıtan, esnafa ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulunan Vali Yavuz, “Temizlik, Maske ve Mesafe'ye dikkat ederek, süreci birlikte aşacağız.” dedi.

Vali Yavuz, daha sonra Tunceli'nin Çiçekli köyü kırsalında terör örgütü mensupları ile gerçekleşen çatışmada şehit düşen Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel’in ailesi ile Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında terör örgütü mensuplarının döşediği mayının patlaması sonucu şehadet mertebesine eren Er Oğuz Kır’ın ailesini ziyaret etti.

OKUL VE YOL İNŞAATLARI
Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalardaki son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Seddar Yavuz, aynı şekilde İzmit Merkez- Cezaevi Kavşağı arasında İzmit- Kandıra- Kaynarca yolu yol yapım kontrol şefliğini de ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İzmit Merkez-Cezaevi Kavşağı arasında devam eden 19 kilometrelik bölümde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yavuz, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

TESİSTE İNCELEME, ANITTA DUA
Bufala Süt Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye (BUFFA) gerçekleştiren Vali Yavuz, tesiste incelemelerde bulunarak, tesis yetkilisi Niyazi Yelkencioğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve bol, bereketli kazanç temennisinde bulundu. Vali Yavuz, Kandıra turunu Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi inşaatında incelemeler, Akçakoca Bey Anıtı ziyareti, Kandıra Kovanağzı Gençlik Kampı ve T.C. Sahil Güvenlik 71. Bot Komutanlığı ziyaretiyle tamamladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑