Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Vali Yavuz, mülki idare amirleri ve eşleriyle bir araya geldi

Mülki idare amirleri ve eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle yavuz çiftinin ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi

11 Ocak 2023 Saat: 08:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 456 kez okunmuştur

Vali Yavuz, mülki idare amirleri ve eşleriyle bir araya geldi
Vali Yavuz, mülki idare amirleri ve eşleriyle bir araya geldi

Türkiye’nin aydınlık geleceğine ulaşmasında büyük sorumluluğa sahip olan ve ülkesine, milletine hizmet etme azmiyle çalışan ve ilimizde de bu görevi başarı ile yürüten mülki idare amirleri ve eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

10 Ocak İdareciler günü münasebetiyle düzenlenen programa; Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un yanı sıra, Vali Yardımcıları ve eşleri, İlçe Kaymakamları ve eşleri ile Emekli Vali Yardımcısı Dursun Balaban ve eşi katıldı. İdareciler günlerini kutlayarak sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz, davetlerine icabetlerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Mülki idare mesleğinin bir hayat biçimi olduğunu belirten Vali Yavuz konuşmalarının devamında; Sizler hem yüce Rabbimizin lütfuna nail olmuş, hem de milletimizin sevgisini kazanmış ve bu ülkedeki ender mesleklerden bir tanesini, aslında meslek olmaktan öte bir hayat biçimini, bir ömrü vakfetme işi olan bu kutsal görevi seçerek Rabbimizin inayeti ile bu görevi ifa ederek zaten seçilmişliğinizi, farkınızı ortaya koydunuz.

“BİZ BU ŞEHİRDE YAŞAYAN HERKESİN SIKINTISINDAN, SORUNUNDAN SORUMLUYUZ”
Hakkın ve halkın rızasını almayı amaçladıklarını belirten Vali Yavuz; Allah hepinizden razı olsun. Bu mesleği onuruyla, şerefiyle, milletine hizmet anlayışıyla ve aynı zamanda Allah’ın rızasını almak için yapan meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Son tahlilde bizim beklentimiz Hakk’ın ve halkın rızasıdır. Halkın rızası da önemlidir çünkü bizi dualar ayakta tutar. Allah razı olsun, ayağına taş değmesin, yolun bahtın açık olsun duasını duyduğumuzda bütün yorgunluğumuzu unuturuz. Biz bir şehrin, bir ilçenin sorumlusuyuz. Bir ilçe ve şehirde yaşayan herkesin sıkıntısından ve sorunundan da sorumluyuz. Bu vesileyle bir kez daha şehrimize sunduğumuz tüm katkılar vesilesiyle sizlere ve kıymetli eşime teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Evinizde, işinizde mutluluk, sağlık ve afiyet diliyor, sizlerin nezdinde tüm Mülki İdare amirlerinin idareciler gününü kutluyorum.” diyen Sayın Valimiz, katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

Programın ardından Vali Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz, Mülki İdare Amir ve eşleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑