Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Vali Yavuz, 'Geçmiş olsun Kocaeli'

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli'de etkili olan sağanak yağıştan olumsuz yönde etkilenen vatandaşlara sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini iletti. Yavuz, tüm imkanların seferber edileceğini açıkladı

5 Temmuz 2021 Saat: 07:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.551 kez okunmuştur

Vali Yavuz, Geçmiş olsun Kocaeli
Vali Yavuz, 'Geçmiş olsun Kocaeli'

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli'de etkili olan sağanak yağıştan olumsuz yönde etkilenen vatandaşlara sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini iletti. Yavuz, tüm imkanların seferber edileceğini açıkladı. Vali Yavuz'un paylaşımı şu şekilde:

 "Yoğun yağış sonrası Kartepe ilçesi Maşukiye Mahallesi Cam Teras Tesisleri bölgesinde meydana gelen heyelanda yol kapanmış, sonrasında iki bölgede mahsur kalan araç ve insanlar Kocaeli AFAD (3 AKT 1 araç), itfaiye, jandarma ve KBB ekiplerince kurtarılmışlardır. Körfez ilçesinde mantar toplamaya çıkan 2 kişi ise gelen ihbar sonucu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince sağ salim kurtarılmıştır" denildi.

Açıklama şöyle devam etti:
"Kartepe ilçesi Maşukiye Hürmet Sokak’ta bulunan bir evde yaşayan insanların mahsur kaldığı yönünde ihbar yapılması sonucu ekipler harekete geçmiş, Cevdet Özmetin tarafından yapılan ikinci bildirimde hane halkının kendi imkânları ile güvenli bölgeye geçtikleri öğrenilmiştir. Kartepe ilçesi Maşukiye Kuzu Yayla’da dağ yürüyüşü yapan 5 vatandaş, yağmur sonrası mahsur kalmıştır. Yapılan ihbar sonrasında bölgeye jandarma ekipleri sevk edilerek vatandaşlar kurtarılmıştır. Yine Kartepe ilçesi Maşukiye Cevizli bölgesinde yağan yağmur sonrası oluşan heyelandan Sapanca Yolu Caddesi'nde molozlar birikmiş ve yolu kapatmıştır.

Karayolları 14. Şube ekiplerinin çalışmaları sonucunda yol trafiğe tekrar açılmıştır. Kartepe ilçesi Maşukiye otoban köprüleri bölgesinde motosikletleriyle mahsur kalan 2 vatandaş ise yardım talepleri sonrasında kendi imkânlarıyla kurtulmuşlardır. Valiliğimizin koordinasyonunda ilimiz genelinde meydana gelen aşırı yağışlar sonucu oluşan hasar ve mağduriyetlerle ilgili kurum ve kuruluşlar seferber edilerek gecikmeksizin müdahale edilmiş, herhangi bir mal ve can kaybı yaşanmasının önüne geçilmiştir. İlimiz genelinde kapalı yolumuz bulunmamaktadır."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑