Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Vali Yavuz, bayram öncesi İzmit’te bayrak dağıttı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İzmit’te vatandaşlara bayrak dağıttı.

26 Ekim 2022 Saat: 06:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 437 kez okunmuştur

Vali Yavuz, bayram öncesi İzmit’te bayrak dağıttı
Vali Yavuz, bayram öncesi İzmit’te bayrak dağıttı

Kocaeli Valiliği tarafından Cumhuriyetin 99. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘her eve bir bayrak’ kampanyası başlatıldı. Kocaeli’de ki tüm ev ve işyerlerinin bayraklarla donatılması çağrısının ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bugün Cumhuriyet Bulvarı’nda açılan stantta ve Fethiye Caddesi’nde vatandaşlara bayrak dağıtımı gerçekleştirdi. Bayrak dağıtımı etkinliğinde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipoğlu eşlik etti.

“UŞAKLIĞI KABUL ETMEDİK”
Vali Yavuz yaptığı konuşmada, “Yüzyıldır bu genç cumhuriyeti muhasır medeniyet seviyesi üstüne çıkartmak için azim ve gayretle çalışıyoruz. Bayramların en önemli özelliği birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Asil Türk devletinin bağımsız devlet kurup yaşatmasının sebebi de vurur. Biz hiç bir zaman işgali uşaklığı kabul etmedik. Özgürlüğüne düşkün hür ve bağımsız yaşamayı ölümden daha değerli gören milletiz biz. Devletlerin bağımsızlığını temsil eden ay yıldızlı bayrağımızdır.

“TARİHİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ”
Şu an 250 bin Türk bayrağı temin edilmiş ve dağıtılmaya başlandı. Önümüzdeki bayram sürecinde rakam daha da artacak inşallah. Her bir evimizde ay yıldızlı bayrağımızı asarak şehrimizi gelincik tarlasına çevireceğiz. Tarihimizden aldığımız güçle geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Valiliğimizde birçok etkinlik düzenlendi herkesin katılımını bekliyoruz.

“SEVDAMIZ TÜRKİYE OLACAK”
Suriye’de, Ege’de kurulan tuzaklar Akdeniz’de meydana gelen sıkıntılar ve Rusya-Ukrayna savaşına baktığımızda birlik beraberlik kardeşliğimizi pekiştirmenin ne kadar önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Yüz yıl önce hangi tuzaklar kuruluyorsa 100 yıl sonra da aynı tuzaklar kuruluyor. Diyoruz ki dün geldiniz biz sizi mağlup ettik bu yüzden gelmeyin boşuna, biz dimdik ayaktayız bir daha gelmeyin. Akıllı olun. Türk milleti ölümü öldürür sizleri yine toprağa gönder ama size bu vatanı teslim etmez. Küresel çeteye buradan sesleniyorum. Sevdamız Türkiye olacak. Bunun için de meydanları dolduracağız” ifadelerini kullandı.

BAYRAK DAĞITIMI YAPILDI
Vali Yavuz konuşmasının ardından stantta bayrak dağıtımı gerçekleştirdi. Daha sonrasında ise Büyükşehir Belediye Başksnvekili Yaşar Çakmak ve Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipoğlu ile birlikte Fethiye Caddesi’nde vatandaşlara bayrak dağıtımı gerçekleştirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑