Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Vali Aksoy, Kocaeli'ye veda etti

2017 yılından bu yana ilimizde görev yapan Vali Hüseyin Aksoy bugün yeni görev yeri Aydın’a uğurlandı. Programda duygusal anlar yaşandı

18 Haziran 2020 Saat: 05:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.327 kez okunmuştur

Vali Aksoy, Kocaeli'ye veda etti
Vali Aksoy, Kocaeli'ye veda etti

2017 yılından bu yana ilimizde görev yapan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yeni kararname ile Aydın’a atandı. Vali Aksoy bugün Kocaeli’ye veda etti. Vali Hüseyin Aksoy’u uğurlama törenine vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, il müftüsü, daire müdürleri, ilmi kurum ve kuruluş temsilcileri, STK ve dernek temsilcileri ile valilik çalışanları katıldı. İlimizde çok güzel bir intiba bırakan ve herkes tarafından sevilen Vali Hüseyin Aksoy, ilimizdeki hizmetlerin ardından Aydın’a uğurlandı. Aksoy, 3 yakın korumasını da yanında Aydın’a götürdü.

İKİ HUSUS YAŞADIM

Veda konuşması yapan Vali Hüseyin Aksoy şu ifadelere yer verdi: “Aydın Valiliği'ne başlamak üzere bugün ilişiğimi kestim. Yarın da bir aksilik olmadığı takdirde oradaki görevimize başlayacağız. Riskler oldukça fazla bu bakımdan veda yemekleri ve uğurlamaları hiç yapmama noktasında karar kılmıştık ama bazı kurumlarımız küçük de olsa veda programları yapmamızı istedi. Bugün de birçok kişi görüşme arzusunu dile getirdi. O yüzden kısa da olsa vedalaşma adına bu organizasyonu yaptık. Burada olanlarla bunu yapmaya çalıştık. Kimseyi davet etmedik o yüzden bize alınmamalarını istiyorum. Kocaeli’de iki husus hariç çok güzel günlerimiz oldu. Biri eşimin geçirdiği trafik kazası ve diğeri kolumda oluşan çatlak.

KOCAELİ’DE ÇOK GÜZEL GÜNLER YAŞADIM

Kocaeli’de çok güzel günlerimiz ve çalışmalarımız oldu. Kurumlarımız arasında güzel bir ahenk ve işbirliği ile çalışmalarımızı yaptık. Temennimiz bunun devam etmesi ve sürecin bu yönüyle gazetelere olumlu olarak yansımasıdır. Kurumlar arasında sürtüşme varsa bu hizmete de yansıyor. Toplumun her kesimiyle çalışma anlayışıyla görev yaptık. Her kuruma kapımızı açtık onlardan yararlanmaya gayret ettik. Önceki büyükşehir belediye başkanımız ve mevcut belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, kaymakam arkadaşlarımız yoğun çaba gösterdiler. Vali yardımcılarım bana her türlü desteği verdi. İl müdürlerimiz büyük özveri ile çalıştılar. Sivil toplum örgütleri ile hep diyalog içerisinde olduk. Bütün çalışmalarımızda bize destek olan basınımıza da teşekkür ediyorum. Toplumda oluşan sorunların bize ulaştırılmasında ve sesimizin duyulmasında büyük çaba harcadılar.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑